2777
2789
عنوان

دوستم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 119 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه واقعا فقط همین یه جمله رو گفتی که عکس بچم رو برای کسی نفرست و حرفی درباره مادرشوهر و چشم زدن و این چیزا نگفتی ، دوستت مشکل روانی داره ، بهتره توی رابطه باهاش تجدید نظر کنی . چون حرفت انقدر ناجور نبوده که همچین واکنشی نشون داده طرف 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اونم خیلی بد جوابتو داده خیلی بدنباید اون همه حرف میزد حتی ب دخترتبهش بگو چون مادرشوهرم همچبن حرفی ز ...

منم ناراحت شدم که به بچه ام گفت

اصلا دلم شکست حتی دیگه جوابشو ندادم

به شوهرم و خونوادشم توهبن کرد

بعدم من فقط گفتم برای کسی نفرس

چون از این عادتا داره میفرسته

بهش نگفتم پاکش کنه 

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
دوستانی که میگین رفتار استارتر زشت بودهبنده خدا چون باهم صمیمی بودن گفته عزیزم یوقت برای کسی نفرستید ...

اتفاقا منم گفتم چون باهات راحتم صادقانه یهت گفتم

ما ۱۵ ساله دوست صنیمی هستیم فک نمیکددم اینطوری کنه وگرنه اصلا نمیگفتم

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
دلم شور افتادخب مادرم چیکار کنمبعدم من کلی لزش عذرخواهی کددمولی هرچی از دهنش دراومد گفت

واقعا چشم زدن حقیقت داره.خرافات نیست

اتفاقا همینجور وقتا مشخص میشه که دوستی هاشون پوچه. منم خوشحال شدم که خودشو نشون داد. حالا توی یه موقعیت بدتر خودشو نشون میداد چی

حرف هیچکدومتون  درست نبوده ولی دوستت هم این همه ریاکشن نشون داده و توضیح داده خواسته چیو ثابت کنه نمیدونم ولی در این حد واکنش دادن انگاری یه چیزی از درون داشته آزارش میداده از قبل

کاره خودت اشتباه بود با من هم دوست صمیمیم همچین رفتاری داشت ولی بنده بدون دعوا کلا از زندگیم حذفش کردم چن ساله نمیخام ک جتی اسمشو بشنوم اونم دقیق گف عکس فلانی و نفرستی برا بقیه 

من همیشه بیادت میمونم ...