2777
2789
عنوان

شوهر نامرد من بعد از فوت داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 41 پست
خدا رحمت کنه داداشتو، منم داداشمو ۲ ماه از دست دادم چه داغ بزرگیه ، حالا عروسی برادرشوهرم اخرای فرو ...

چ بد واقعا .خدا بیامرزه برادرتونو

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رحمتش کنه عزیزم 

بگو خداروشکر اولیتم اون بود   چون  دیگه عقده ی اینو ندارم 

که بهش توجه نکردم

بگو دیگه خوب میفهمم چکاره هستی 

جای اینکه  منو دلداری بدی 

شدی  نمک رو زخم من  

اینم بگو  تلافی میکنم  به وقتش

تا تنش بلرزه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدا رحمت کنه داداشتو، منم داداشمو ۲ ماه از دست دادم چه داغ بزرگیه ، حالا عروسی برادرشوهرم اخرای فرو ...

الهی بمیرم برای دلت عزیزم

چقدر سخته عزیزت بره و یه بی‌شعور کنارت باشه

همین داداشم که فوت شده چند سال قبل مادر خانمش فوت کرد نمیدونی چطور خانمش رو گذاشته بود ، چه کارهایی براش نمی‌کرد که حالش خوب باشه

بگو برادرم بوده ، ربطی نداره، توام مریض بشی بهت میرسم، بگو خداروشکر کن بدنت سالمه، خانوادت سالمن، بگ ...

ممنونم عزیزم، خدا به هممون صبر بده، به شوهرت بگو پس خانواده ی توام که همیشه سالم نمیمونن،  توام باید بری بهشون برسی ، اونوقت من به تو ایراد بگیرم خوبه؟؟؟ 

بگو خوب خانواده برای همین روزهاست دیگه، توام برو به خاتوادت برس الان که زنده هستن،

شوهر من میگفت تو همش میری به مادرت سر میزنی وقتی برادرم فوت کرده بود بیشتر پیش مادرم بودم، منم گفتم توام برو به خانوادت سر بزن، چکار بمن داری؟

گفتم خوبه منم بگم نرو به مادر خواهرت سر بزن؟ دیگه فهمید که نباید بگه و نگفت

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
الهی بمیرم برای دلت عزیزمچقدر سخته عزیزت بره و یه بی‌شعور کنارت باشههمین داداشم که فوت شده چند سال ق ...

خدا نکنه عزیزم، جایگاهش بهشت برین

داداش طفلی من جوون بود نمازشم خوند بود بعد نماز صبح تو خواب ایست قلبی کرد

خدا رحمتش کنه عزیزم 

متاسفم برای چنین مرد های 

نامردی که به اسم همسر کنارتون هستن😔

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدا رحمتش کنه عزیزم متاسفم برای چنین مرد های نامردی که به اسم همسر کنارتون هستن😔

ممنونم عزیزم خدا حفظ کنه عزیزانتو ، خیلی دلم گرفته، تو شهر غریبم هستم از خانوادمم خیلی دورم، امروز به بابام گفتم تو رو خدا اول اسفند بیان خونمون که من نرم فقط 

به خدا نمک رو زخمم شدهولی من خوشحالم که برای داداشم کم نذاشتم

همین که دلت آرومه  

خودش یه دنیا ارزش داره

تسلیت میگم بهتون عزیزم غم آخرتون باشه💔😔.اما شوهرت « یکبارم که این حرفو زد بگووو مرد حساااابی خجااا ...

دلم از این میسوزه به کسی حسادت میکنه که برای بی منت براش همه کار کزد به وجود نازنین خودش قسم یک‌ماه قبل از رفتنش وقتی فکر می‌کرد حالش خوب شده به عنوان تشکر یه ماشین برای من خرید

الهی خواهرش بمیره😥

خدا نکنه عزیزم، جایگاهش بهشت برینداداش طفلی من جوون بود نمازشم خوند بود بعد نماز صبح تو خواب ایست قل ...

انشالله خدا خودش تو این داغ بزرگ ما رو کمک کنه

انشالله داداش دسته گلت تو آغوش خدای مهربون باشه

دلم از این میسوزه به کسی حسادت میکنه که برای بی منت براش همه کار کزد به وجود نازنین خودش قسم یک‌ماه ...

آخ قلبم💔😔

میگن‌خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.....

اهمیت نده عزیزم به حرفاش.

برادرت الان پیش خدا تو آرامشه مطلقه♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱