2777
2789
عنوان

شوهر نامرد من بعد از فوت داداشم

542 بازدید | 41 پست

۹ ماهه داداش دسته گلم از این دنیا کثیف بر کشیده و رفته داداشی که همه افتخار و پز من تو این زندگی بود ، داداشی که برام همه کار کرد و همه جوره پشتم بود .تو این ۹ ماه شوهرم عوضی ام هزار برابر بدتر از قبل شده همه زندگیش خونه اش ماشینش مغازه اش رد از داداش من داره حالا مدام به من گیر میده تو تو زمان بیماری داداشت اولویت زندگیت داداشت بوده ، میگه چشم‌دیدن سلامتی خانواده منو نداری . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو برادرم بوده ، ربطی نداره، توام مریض بشی بهت میرسم، بگو خداروشکر کن بدنت سالمه، خانوادت سالمن، بگو دلم منو نشکون چون ممکنه همون بلایی که سر من امده سر توام بیاد، چون آدم عزادار دلشکسته میشه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده

خدا رحمت کنه داداشتو، منم داداشمو ۲ ماه از دست دادم چه داغ بزرگیه ، حالا عروسی  برادرشوهرم اخرای فروردین بود انداختن دوم اسفند ، خیلی ناراحت شدم حتی زنگ نزدن یک عذرخواهی کنن، من گفتم نمیام اصلا دلم نمیاد، حالا شوهر بیشعورم پاشو کرد حتما باید بیای اصلا چه ربطی داره که نیای اخه نفهم می فهمی داغ عزیز  یعنی چی

اسم داداشم رو که میاره میخوام خفه اش کنم وقتی تمام زندگیش مال داداش منه

حق داری فدات شم ولی باور کن خیلی از مردا این رو مخ بودن تو خونشونه هرچیم بگی فایده نداره فقط خودت اذیت میشی

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

سلام لطفا برای محمدصادق دعا کنید شفا پیدا کنهخدا برادر استارتر رو بیامرزه و عشق و علاقه بین خودش و ش ...

یه فامیل و همه دوست و آشنا از ته دل برای داداشم دعا میکردن اونقدر که مهربون بود چی شد آخرش؟ 

تسلیت میگم بهتون عزیزم غم آخرتون باشه💔😔.

اما شوهرت « یکبارم که این حرفو زد بگووو مرد حساااابی خجااالت نمیکشی به اونی که این دنیا هم نیست حسادت میکنی؟؟؟؟ 

بگو‌ خانوما هم الان خاله زنک نیستن تو خییر سرت سرپرست این خونه اینه ای این بحثای چرت چیه 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱