2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا با شوهرم

213 بازدید | 14 پست

سلام شهر غریب زندگی میکنم و شوهرم همش سرکاره وقتیم میاد خونه یا خوابه یا سرش تو گوشیشه و هیچ توجهی ب من نمیکنه 

حوصلم تو خونه سر میره هرموقع این جمله رو گفتم شوهرن بجای اینکه درکم کنه زودی گارد میگیره و میگه کل ملت همینن همه تو خونن فک میکنی هه تو بازار ی تو باشگاه مهمونی پلاسن ن همه درگیر زندگین 😐😐 فک کنید ن مهمونی میرم  ن بازاری ن خریدی ن باشگاهی و....نهایتا هر چند روز یبار ی دوری میزنیم با ماشین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودت برای خودت وقت بزار

باشگاه ثبت نام کن 

خرید های روزمرتو انجام بده

آخر هفته ها هم با همسر جان برین بیرون

والا که ما فعلا عقدیم هفته ای یبار همو میبینیم

و خیلی بیشتر خوش میگذره تا وقتایی که هروز میاد پیشم یا میریم بیرون

متاهل🩷🍃

کارش زیاده دیگه میاد خونه توقع داره درک بشه تو این زمونه که پول درآوردن سخت شده باید کمی درکشون کنیم بی توجهی مردا فقط از خستگیه انقد تو کار خسته میشن و حرف میشنون دیگه واقعا جونی نمیمونه واسه توجه کردن و دور دور زدن

عزیزم خودت برای خودت وقت بزارباشگاه ثبت نام کن خرید های روزمرتو انجام بدهآخر هفته ها هم با همسر جان ...

پ بچمو چیکار کنم کسی نیس ازش مواظبت کنه بخام ببرمش بیرون همش تو بغلمه یا بهونه میگیره

پ بچمو چیکار کنم کسی نیس ازش مواظبت کنه بخام ببرمش بیرون همش تو بغلمه یا بهونه میگیره

اها بچه دارین

چند سالشه ؟

اگه میتونی در روز ۲الی ۳ساعت بزارش مهد یا بزار پیش کسی برو باشگاه واقعا تو روحیت تاثیر داره

متاهل🩷🍃
یکسالو ۷ ماه

درکت می‌کنم خواهر منم همین سنه با وجود این که من هستم ولی مامانم از خستگی و کلافگی شبا بیهوش میشه

حتی خواب راحتم براش نذاشته

منم وقتی بچه بودم مامانم شهر غریب و تنها بوده

یکم دیگه تحمل کن کم کم با هم برین از این کلاس های مادر و کودک

بزرگ تر میشه خودش میره ورزش مهد نقاشی تو هم میتونی اون ساعت ها رو بری باشگاه و .. 

خیلی حق داری حوصله ات سر بره اما قول میدم زود میگذره فقط از شیرینی کوچولوت لذت ببر بعدا حسرت نخوری خیلی زود بزرگ میشن