2777
2789

حساس باشی و بیفتی دنبالش و هی تو ذهنت بهش فکر کنی و رویا ببافی هی ازت دور میشه. اما وقتی روی خودت متمرکز باشی و سرت رو شلوغ کنی همش‌میاد سمتت

من دیروز کلی کار داشتم پیاماشو خیلی دیر سین میزدم و پشت هم هی پیام میداد و امروز ک زود سین زدم اون دیر سین زد یکم. 

یعنی میخوام بگم حتی اگه فکرم کنی بهش انرژی میره واسه اون طرف پس روی خودت متمرکز شو و بزار اون بیاد سمتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اینطوری نیس... از‌کم محلی و کم توجهی خوشش نمیاد اگه یذره کم محلش کنم یا سرد شم‌فوری بم میگه

عزیزم اره خب شوهر فرق داره باید توجه و اینا کرد

من قبل ازدواج رو بیشتر گفتم مثل نامزدی. و دوستی و اینا

عزیزم اره خب شوهر فرق داره باید توجه و اینا کردمن قبل ازدواج رو بیشتر گفتم مثل نامزدی. و دوستی و این ...

توی دوستی هم همین بود شاید شدیدتر😂زنگشو یا پیامشو دیر جواب میدادم فوری میگف‌چته سرد‌شدی و‌درکل شوهر من از‌لحاظ عاطفی کمی احساسیه

@pap1368 اقای نامحترم خاک بر سرت ک‌میدونی من متاهلم درخاست میدی‌خاله زنک چی‌میخای هول‌خان

سلام عرض ادب خواستم راهشو یادتون بدم فکر نمیکردم انقدر از شخصیت دورباشید

💜🤤

توی دوستی هم همین بود شاید شدیدتر😂زنگشو یا پیامشو دیر جواب میدادم فوری میگف‌چته سرد‌شدی و‌درکل شوهر ...

عزمزمه خوشبخت باشید همیشه.

یه سوال 

تو دوران دوستی رفتارت چجوری بود . سیاستی چیزی داشتی یا درکل باهاش چجوری بودی

سلام عرض ادب خواستم راهشو یادتون بدم فکر نمیکردم انقدر از شخصیت دورباشید

راه چیو نشون‌بدی یه راس زارت درخاست دادی کلام الله بگی تو خصوصی؟ دفعه ی بعدی هر حرفی داشتی تو تاپیک ریپ بزن رو کاربرا مشخصه چرا درخاست میدی