2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک قبلی خیانت زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 49 پست
اول قضیه رو بگو چی هست

دوست پسرش که باهم رابطه هم داشتن با زن داداشش هم دوست شده و رابطه داشته واسی رو گول زده 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم ۳۸ سالشه و تقریبا میشه گفت اختلاف سنی زیادی با من داره. 

رو کرد سمت من و با نهایت بی ادبی و بی احترامی تف کرد تو صورتم!🙃💔

به جای دفاع از حق من،  به جای اینکه به من حق بده گفت که شما(منظور من و مامانم)کلا با اون دختر( زن داداشم) مشکل داشتین الانم اومدی توطئه جدید براش میکنی...

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             و وجه مشترک ما این است که خدایی داریم به شدت کافی•-•🌧♥️

بچها اونقدری حالم بد هست که دقیق حرفا یادم نیس

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             و وجه مشترک ما این است که خدایی داریم به شدت کافی•-•🌧♥️

ولی بهم گفت اگه کسی این وسط اشتباه کرده اولیش خودت بودی.  بهم گفت باعث بی آبرویی مایی. گفت غلط کردی رفتی با رفیق داداشت.اگ ب فکرش بودی خودت اینکارو نمیکردی

خواهرم ۳۸ سالشه و تقریبا میشه گفت اختلاف سنی زیادی با من داره. رو کرد سمت من و با نهایت بی ادبی و بی ...

واقعا! چرا اینجوری 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

انگ هرزه بودن و ... بهم چسبوند

کی چسبوند؟ خواهرم!خواهر خودم!

بعدم بدون خدافزی پاشد رفت و حدود ۱ ساعت پیش با گریه زنگ زد

تو گریه های عمیقش نفرینم میکرد...

آرزوی مرگم رو میکرد...😭😭💔

میگفت لیاقتت همونه ولی گوه میخوری پای زن داداشت رو به این لجنی که توشی باز کنی حق نداری به دختر مردم تهمت بزنی 

بچها من مطمئنماگه با خود داداشم حرف میزدم بهتر بود

...