2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1359675 بازدید | 74496 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایول اینده نگری

مهسا منم خریدامو کردم شاید یه کفش فقط. واسه تولد پسرم واسش لباس مردونه خریدم همونو عید بپوشه چند تا اسلش و دورسم گرفتم براش یکی دو بار پوشید گذاشتم عید. همسرم خرید منم یه کت و شلوار خریدم سه تا از قبل دارم. بسه دیگه

وای 🥺🥺🥺🥺🥺حتما یکی باها باشه گوشی نباید دست بگیری....سرتو خم نکن...زیر سرت بالش بلند بذار به پهل ...

خیلی بد بود الان دیدم زانوم کبوده نگو جای همون افتادنه بوده

همه چی دارم میخورم...تقصیر خودم بود قبل عمل رژیم گرفته بودم هم زمان روزه میگرفتم نزدیک ۱۵ روز بیشتر

ضعیف شدم

بچه ها در مورد آنژیو قلب چیا میدونین؟بستری لازم هست؟چند درصد گرفتگی باشه عمل میکنن؟

انژیو نهایتا یه شب بستری داره. خیلی وقتا اصلا بستری نیاز نیست. اگه چند تا رگ اونم رگ های اصلی گرفتگیشون بالا باشه که بالون و استند جواب نده عمل میکنن. 

نمیتونم میترسم خدای نکرده برا یه لحظه هم که شده حس بد بگیرن بچه ها باردار و زائو و شیر ده و ...یا نا ...

مهسا نگران نباش انشاالله خبرایه خوب میشنوی به زودی.. حل میشه.. انژیو الان برای متخصصا به قول خودشون مثل لیوان شستنه.. همشون بلدن و خطر کمی داره.. حل میشه. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

وای چقدر دلم تمبر هندی میخواد 

وسط ویروس و مریضی دلم میخواد یکیشو کامل بخورم

خدا رو شکر تموم کردم نداریم😋😋😋😋

من جدیدا همش هوس چیزای ترش میکنم

قبلا اصلا ترش نمیخوردم (غیر فسنجون)

ولی الان همش دلم چیزای ترش میخواد