2777
2789
عنوان

بارداری سوم

640 بازدید | 81 پست

تو این اوضاع فقط اینو کم داشتم

جلوگیری طبیعی داشتیم نمیدونم چطور شده

شک  داشتم

امروز بی بی زدم

دو تا دختر به سن های ۹ و دو سال دارم

بچه ها چیکار کنم

میدونم الان باید با عاملش مشورت کنم

اما شما هم یه چی بگید

از اضطراب مردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هات که بزرگ هستن...حالا که اومده نعمت خدا هست...شکر کن گلم و دوستش داشته باش انشالله قدمش برات پر از خیر و برکت باشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

استرس نداره دیگه 

شیر به شیر که نشدن 

مبارکه 

انشاءالله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چونکه خودم بچه نمیخوام و در نتیجه درستو حسابی جلوگیری میکنم درکتون نمیکنم

ما هم همیشه جلوگیری درست داشتیم

دو تا بچه هامون برنامه ریزی شده بود

واقعا نمیدونم چی شد

شرایط مالی چه جوریه با همسرت وضعیت رابطه‌تون چه جوریه خودت آمادگی روحی قبول کردن یه بچه دیگه رو داری ...

مالی خوبه وضعمون ملک داریم

رابطم با شوهرمم واقعا خوبه

افسردگی هم ندارم

کلا شادم

کاریه که شده دیگه باید از روش جلوگیری مطمعن استفاده می کردی حالا هم که باردار شدی دیگه توکلت به خدا باشه ان شاء الله خودش کمکتون می کنه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔