2777
2789
عنوان

دخترا شما واسه بیشتر شدن اعتماد به نفستون چکارایی کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 34 پست
سلام منم یه چیزی شبیه شمام اما دارم تلاش می‌کنم بهتر کنم خودم رو. ببین راستش من درباره موضوعات روانش ...

سلام گلم ممنون از وقتی که گذاشتی

من چند وقته سر مصرف یسری دارو ها ۱۰ کیلو اضافه وزن گرفتم و اییین اولین دلیله پایین اومدن اعتماد به نفسمه حس میکنم وقتی راه میرم کل مردم نگام میکنن درصورتیکه واقعا تو واقعیت در اونحدم چاق دیده نمیشم ولی واسم معضل شده

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
سلام گلم ممنون از وقتی که گذاشتیمن چند وقته سر مصرف یسری دارو ها ۱۰ کیلو اضافه وزن گرفتم و اییین اول ...

قربونت🥰 میفهممت من خودم هم همینم ولی این رو بدون دیگران خودشون آنقدر دغدغه های مختلف دارن که ما وسطش گمیم مثلا خودت چقدر به دیگران فکر میکنی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت🥰 میفهممت من خودم هم همینم ولی این رو بدون دیگران خودشون آنقدر دغدغه های مختلف دارن که ما وسط ...

نشی عزیزی

فکر نمیکنم راستش قبلا شاید الان نه

نشی عزیزیفکر نمیکنم راستش قبلا شاید الان نه

راستش یکی باید همینا و به خودم بگه.. 😅 یه سایت هست به اسم متمم که مطالب توسعه فردی خوبی داره خواستی یه نگاه بنداز به مطالبش به نظرم سایت خیلی خوبیه فقط برای دسترسی به دوره هاشون باید عضو ویژه بشی.. امیدوارم حال دلت خوب خوب بشه❤️🙏

راستش یکی باید همینا و به خودم بگه.. 😅 یه سایت هست به اسم متمم که مطالب توسعه فردی خوبی داره خواستی ...

ممنون گلم. از همین کروم‌میری به سایت؟