2777
2789
عنوان

دخترا شما واسه بیشتر شدن اعتماد به نفستون چکارایی کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 34 پست
من اینجوری بودم خیلی سخت بود مخصوصا اینکه تازه وارد دانشگاه شده بودم و پیدا کردن دوست یا تو اجتماع ب ...

دقیقا منم عین خودتم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱: رسیدن به ظاهر ۲: افزایش توانایی صحبت کردن (مثلا نی‌نی سایت برای همین میام و چت می‌کنم که تو حرف ز ...

اولی رو که در هر شرایطی انجام میدم حتی اگه خیلیی حالم بد باشه

پول جم کردن و متاسفانه زیادی ولخرجم تا دستم یه پولی میاد تا خرجش نکنم اروم نمیگیرم😐

محتوای اداب رفتاری و از کجا بخونم🥲

آفرین بهت😍😍😍😍گلم چه ورزش هایی میکنی تو خونه واسه کاهش وزنت چکارایی کردی اگه زحمتی نیس میشه بگی. ...

با برنامه هایی که از بازار دانلود میکنم ورزش میکنم.. 

حلقه میزنم.. (قبلا حلقه بلد نبودم الان دارم یاد میگیرم خیلی ذوق میکنم😁🤭)

و با رژیم ایت ایزیلی هفته ای حدود یک و نیم کیلو کم میکنم

منم خیلی درونگرام اون موقع تست دادم درصد درونگراییم بالای 90 درصد بود..  و منم واقعا اضطراب اجتماعی دارم ولی همونطور که گفتم خودم رو توی موقعیت های اضطراب آور قرار میدم، یا موفق میشم و حالم خوب میشه، یا موفق نمیشم عوضش میفهمم چیز خاصی نبوده.. 

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

اوضاعم ی کم داغون بود قرص خوردم خوب نشدم سعی کردم افکارم مثبت باشه شکرگزاری انجام دادم موفقیت هامو ن ...

من حالم انقد بد بود راهی روانپزشک شدم ولی واقعا قرص هاش حالم و بهتر کرد بعد یماه که قرصام تموم شد خواستم بخرم بعد گفتم بیخیال تاکی باید قرص عصاب بخورم و ول کردم نخریدم باز چند روز حالم بد بود ولی خودم و جم کردم از نظر روحی ولی بازم این ویژگی های که گفتم و هنوز دارم

بنظر من پول باشه همه اینا حل میشه😂

با برنامه هایی که از بازار دانلود میکنم ورزش میکنم.. حلقه میزنم.. (قبلا حلقه بلد نبودم الان دارم یاد ...

من الان ک زمان امتحانای دانشگاهه وقتی وارد سالن امتحانات میشم قلبم یجور محکم میزنه ک انگار رفتم جنگ 

میشه از چند تا برنامه های لاغریت شات بدی؟

چه خوبببب واقعا تو یه هفته یک و نیم کیلو خیلی خوبه

این رژیم و از کجا برداشتی؟

با برنامه هایی که از بازار دانلود میکنم ورزش میکنم.. حلقه میزنم.. (قبلا حلقه بلد نبودم الان دارم یاد ...

امضاتو خوندم دختر کم مونده به هدفت برسیا تا عید باربی میشی😁😍

اولی رو که در هر شرایطی انجام میدم حتی اگه خیلیی حالم بد باشهپول جم کردن و متاسفانه زیادی ولخرجم تا ...

اول از همه این کتابو بخون. تو اپلیکیشن کتابراه موجوده 

دانلود کتاب مرزها و رابطه‌ها: چگونه با مرزگذاری درست زندگی آسوده‌تری داشته باشیم

✅ لینک دانلود: https://www.ketabrah.ir/go/b86364

بعدم کتابای آقای آلن دوباتن رو بخون، همشون خوبن. پادکست هم گوش بده؛ پادکست « جافکری» و « رادیو راه» خیلی خوبن

من الان ک زمان امتحانای دانشگاهه وقتی وارد سالن امتحانات میشم قلبم یجور محکم میزنه ک انگار رفتم جنگ ...

من الان موقع امتحانای مدرسمه😁ولی زیاد استرس، ندارم خداروشکر

این دوتا برنامه برای ورزش هستن، رژیمم رو هم خریدم از متخصص اگه خواستی لینک کانالشون رو میفرستم برات

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

اول از همه این کتابو بخون. تو اپلیکیشن کتابراه موجوده دانلود کتاب مرزها و رابطه‌ها: چگونه با مرزگذار ...

ممنون عزیزم حتما😇😇❤️

من الان موقع امتحانای مدرسمه😁ولی زیاد استرس، ندارم خداروشکراین دوتا برنامه برای ورزش هستن، رژیمم رو ...

کجا هست کانال عزیزم

ممنون❤️

سلام منم یه چیزی شبیه شمام اما دارم تلاش می‌کنم بهتر کنم خودم رو. ببین راستش من درباره موضوعات روانشناسی مطلب زیاد خوندم و به این نتیجه رسیدم که عمل از دونستن همه اینه مهم تره و خود تجربه یه چیز دیگست شما ببین چه عواملی باعث میشه عزت نفس و اعتماد به نفست کم بشه(این دو تا با هم تعریفشو متفاوته) مثلا خودت رو خیلی سرزنش میکنی؟ یا احساس میکنی تو فلان کار مثلا آشپزی خوب نیستی؟ مطالب زیاده اما سعی کن مثلا بیست درصد بخونی هشتاد درصد دانسته هات رو عملی کنی.