2777
2789
وایی ینی تو چند سالگی.من به شوهرم میگم ما نمیتونیم بازم حامله میشم من.بهش میگم ینی بنظرت ما تا بیست ...

من بچه دومم ده سالش بود با همین روش طبیعی باردار شدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به هوش و عرضه افراد داره،هر کسی یه شناختی از خودش داره

ینی مایع منی رو بیرون بریزه؟من خیلی از این کار بدم میاد.کاندوم هم که متنفرم.هفته ای که تخمک گذاری بود فقط این رعایت هارو میکردم که اون هم یبار خطا دادم و حامله شدم

ینی مایع منی رو بیرون بریزه؟من خیلی از این کار بدم میاد.کاندوم هم که متنفرم.هفته ای که تخمک گذاری بو ...

خب دیگه نمیشه که این طوری بالاخره سختی یه کدوم باید قبول کنی 

ینی مایع منی رو بیرون بریزه؟من خیلی از این کار بدم میاد.کاندوم هم که متنفرم.هفته ای که تخمک گذاری بو ...

اگه قرار باشه با هر روشی مخالف باشی،نهایتاً بچه رو بغل میکنی دیگه،هر روشی معایب و مزایا داره،با توجه به خواسته هات مجبوری یکیشو انتخاب کنی یا هم نی نی رو انتخاب کنی

من بچه دومم ده سالش بود با همین روش طبیعی باردار شدم

باز خوبه.سن بچه اول مناسب بود.من بچه اولم پنج ماه بود حامله شدم.بعدش گفتم دیگه بچه نمیخام سومی رو بچه ی دومم دوسالع شد حامله شدم.خداروشکر که خدا بهم داد عاشق بچه هامم.ولی دیگه چهارمی نمیخام بیارم بخاطر همین از رابطه فراری شدم 

باز خوبه.سن بچه اول مناسب بود.من بچه اولم پنج ماه بود حامله شدم.بعدش گفتم دیگه بچه نمیخام سومی رو بچ ...

من خودم۳۶ سالمه،۹ ساله ازدواج کردم،طبیعی جلوگیری میکنیم،بچه هم ندارم چون بچه دوست نداریم،واسه همین بهت پیشنهاد دادم

باز خوبه.سن بچه اول مناسب بود.من بچه اولم پنج ماه بود حامله شدم.بعدش گفتم دیگه بچه نمیخام سومی رو بچ ...

آره بچه اولم ۱۳ سالشه دومی ۱۱ سومی هم ۹ ماهشه من همسرم بخاطر اینکه سه سال پیش شیمی درمانی شده بوددکترش گفت بخاطر داروها دیگه بچه دار نمی شین ما هم دیگه این اخری ها مثل قبل مراقب نبودیم و گول خوردیم خدا خواست و باردار شدم تازه خودمم هم تنبلی داشتم 

آره بچه اولم ۱۳ سالشه دومی ۱۱ سومی هم ۹ ماهشه من همسرم بخاطر اینکه سه سال پیش شیمی درمانی شده بوددکت ...

ای جان.اشکال نداره.اتفاقا من بچه آخرم رو اینقد دوست دارم حد نداره .هربار نگاش میکنم میگم خدایا شکرت بهم دادیش