2777
2789

مدت کوتاهیه ک‌باهمیم و چون من درگذشته یکی دیگرو‌خیلی دوس داشتم اذیت شدم و الانم گاهی حالم خوب نیست اما با نامزدم تصمیم گرفتم ک‌خوب باشم چون اون خیلی دوسم داره وچون پسرخالمه از‌چندسال پیش میدیدم ک‌چقد حواسش بهم هست و پیگیرمه من خیلی این چن وقت اذیتش کردم امروز ک‌رفتیم‌بیرون خودم تو خونه دسر ک درست کرده بودم واسش‌بردم بعد این‌همه ک‌اذیتش کردم امروز بهش محبت کردم انقد‌ خوشحال‌بود میگف‌همیشه همینطوری باش انقد ذوق داشت ناهار رفتیم یه چیز بخوریم کلی‌چیز سفارش داد میگفتم نمیخورم میگف‌ باید بخوی خودش بهم‌میداد😂حالا تو فکر اینم همیشه همینطوری باشم براش خیلی‌امروز‌خوشحال‌شد میگفت بهترین‌روزم رو‌رقم‌زدی 

چیکارکنم از این‌ب‌بعد همیشه براش خوب باشم و اذیتش نکنم؟ اخه گاهی ک‌ب فکر گذشتم‌و کسی‌ک دوسش دارم میفتم‌ باهاش بد میشم عصبی‌میشم 😓

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گذشته رو فراموش کن 

‍ #رهایی_از_دلبستگی

آیه 27 سوره ابراهیم را بخواند و بر خود بِدمد،
ان شاء الله از قید و بند عشق، رها شود:

یثَبت اللهُ الذّینَ امنوا بِالْقَولِ الثّابِت فی الحیاةِ الدنیا و فی الاخرَةِ و یضلُّ االلهُ الظّالمینَ و یفْعلُ االلهُ ما یشاء.  

📚مخزن تعویذات
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
کانال خواص سوره ها

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
یعنی هنوز اون شخص که درگذشته ات هست رو دوست داری و با شخص دیگه ای هم رفتی تو رابطه؟

اون شخص چون اولین عشق من بود فراموشش نمیکنم هرگز اما پسرخالم‌دوسم داشت از همون قبل و من نمیتونم تاابد تو سوگواری‌واسه شخص مرده ک‌ولم‌کرده بمونم

ببین عزیزم منم یه روزی یکیو دوص داشتم و هنوزم بهش فک میکنم اگ یروزی برم با یکی دیگه دیگه کل عشق و علاقمو میزارم واسه اون فرد جدیده 

خشبحالت ک انقدر دوست داره گناه داره توام هواشو داشته باش 

دلم براش سوختکاش تا وقتی نفر قبلی رو کامل فراموش نکردی ایشونو قبول نمیکردی

دارم باهاش خوب میشم فقط بعضی وقتا ناخواسته یا خواسته اذیتش میکنم ولی اون دوسم داره میگه جداهم نمیشیم هرگز

الان بیشتر از یکساله ک‌ عشق سابقم ولم کرده و دیگم قرار نیست بهش برگردم اما خب دوسش دارم ولی میخوام فراموشش کنم

سلام برو سایت داداش رضا

کتاب های همسر نمونه تا بوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد و همسر بهشتی منو بخون

شاید اولش تم مذهبیش باعث شه فکر کنی بدرد نمیخوره ولی قشنگگ با دنیای جنس مخالف و مهارت زندگی اشنات میکنه