2777
2789
عنوان

چطوری با نامزدم خوب باشم براش‌و‌اذیتش نکنم بیاید تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 52 پست

مطمئن باش، اگه پسرخاله‌ت دوست‌داشتنی باشه . بلد باشه چکار کنه، دیگه عمرا به اون قبلی فکر کنی

تجربه‌ی ده‌ها نفر رو دارم بهت میگم

ضمنا کمتر اذیتش کن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
ببین عزیزم منم یه روزی یکیو دوص داشتم و هنوزم بهش فک میکنم اگ یروزی برم با یکی دیگه دیگه کل عشق و عل ...

میدونم اینارو اما گاهی وقتا ب فکر گذشتم میفتم

فعلا ک نامزدم بیشتر از من دوسم داره اما منم امروز مث‌خودش شدم ابراز علاقه کردم و خوشحال شد هرچند ک‌ خیلی دلم نمیخاست محبت کنم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اول از همه سعی کن فکر اون فرد سابق رو از ذهنت بیرون کنی یا برای همیشه برات بمیره تا بتونی به آرامش برسی.

قطعا نامزدت دوست نداره ازت تظاهر ببین و عشق واقعی از سمت تو میخواد‌.

پس سعی کن بدی های اون فرد سابق یا اذیت هایی که به خاطرش شدی فکر کنی و خوبی های این نامزدت رو یادآوری کنی. اینطوری راحت تر می تونی فراموشش کنی.

ولی تا وقتی کامل اون رو فراموش نکردی ازدواج رو رسمی نکن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اون شخص چون اولین عشق من بود فراموشش نمیکنم هرگز اما پسرخالم‌دوسم داشت از همون قبل و من نمیتونم تااب ...

درست میگی هیچ وقت فراموش نمیشه

اما باید دلبستگیت نسبت به اون ادم از بین رفته باشه و بااین موضوع کنار اومده باشی و بعد وارد رابطه جدید بشی،چون این طوری خودتم ارامش بیشتر داری

میگی پسرخالت دوست داشته وداره،شماهم بهش علاقه داری؟

مطمئن باش، اگه پسرخاله‌ت دوست‌داشتنی باشه . بلد باشه چکار کنه، دیگه عمرا به اون قبلی فکر کنیتجربه‌ی ...

اون دوسم داره هرچی من بگم و بخوام همون کارو میکنه ابراز علاقه ی شدیدم میکنه اما من اذیتش میکنم البته امروز‌باهاش خوب بودم

یعنی هنوز اون شخص که درگذشته ات هست رو دوست داری و با شخص دیگه ای هم رفتی تو رابطه؟

بعضی وقتا نمیشه یه کسایی رو تا آخر عمر فراموش کردم منم درگیرشم 

کاش تو اینجا بودی 💔

درست میگی هیچ وقت فراموش نمیشهاما باید دلبستگیت نسبت به اون ادم از بین رفته باشه و بااین موضوع کنار ...

من اصلا قبلا ام بهش اهمیت نمیدادم حسی بهش نداشتم اما خیلی پیگیرم بود میگفت میخوامت منم حس کردم شاید بتونه خوشبختم کنه شاید حداقل کمبودامو بتونه جبران کنه

میدونم اینارو اما گاهی وقتا ب فکر گذشتم میفتمفعلا ک نامزدم بیشتر از من دوسم داره اما منم امروز مث‌خو ...

منم طرف عشق اولم بوده بنظرت باید بسوزم نح خب منم یروزی یع عشق رو با یه نفر جدید شروع میکنم نکن دختر قدرشو بدون

عزیزم منم مثل خودتم همش همسرم رو با پارتنر قبلیم مقایسه میکنم باشی وقتا خیلی اذیتش میکنم گناه داره دلم به حالش میسوزه چون همه چیز منم میدونست اومد جلو 

کاش تو اینجا بودی 💔

بعضی وقتا نمیشه یه کسایی رو تا آخر عمر فراموش کردم منم درگیرشم

بله درسته نمیشه فراموش کرد،اما باید بااین موضوع کنار بیاد بعد ارتباطی رو باشخص دیگه شروع کنه!

نه فقط به خاطر طرف مقابل،به خاطر ارامش خودش وحال خوب خودش...

به نظرم اول از همه سعی کن فکر اون فرد سابق رو از ذهنت بیرون کنی یا برای همیشه برات بمیره تا بتونی به ...

بیشتر از یکساله ک‌اون فرد سابق و‌فراموش نکردم و نمیشه ک‌فراموش کنم بعضی ادما فراموش نمیشن چون اولینارو باهاشون تجربه میکنی ولی‌خب ب‌زندگیم میرسم به نامزدمم میخوام از الان ب بعد ابرازعلاقه کنم شاید بهترشد وضعم

عزیزم منم مثل خودتم همش همسرم رو با پارتنر قبلیم مقایسه میکنم باشی وقتا خیلی اذیتش میکنم گناه داره د ...

من بهش نگفتم ک‌یکی‌دیگرو‌دوست داشتم چون فامیلیم نمیخوام بعدا موردی پیش بیاد

منم همینطورم امروز کنارش بودم تو ذهنم یلحظه عشق سابقمو تجسم کردم اشک تو چشمام جمع شد😓

منم طرف عشق اولم بوده بنظرت باید بسوزم نح خب منم یروزی یع عشق رو با یه نفر جدید شروع میکنم نکن دختر ...

چطوری قدرشو بدونم امروز کمی بهتر بودم همش خوشحال بود میگفت همینطوری بمون بد نشو اذیت میشم اخه مگه دست منه ک‌ چیکار کنم براش😓