2777
2789
عنوان

خانومای ختم قرآنم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 42 پست
@فاشیون سلام عزیزدل حال شما خوبین بهترین ان شالله؟ بیماریتون در چه وضعیتی شده؟ اسمتونو داخل لیستی گ ...

سلام عزیزدلم 

خوبم بهترم الحمدلله ولی روند درمانم باید طی بشه

خیلیییییی ممنون که اسممو گذاشتی خیلی لطف کردی خدا خیرت بده😭😍♥️

خیلی ممنون که قرآن می‌ذاری با نی خیر شدی دستت درد نکنه 🙏🏻

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزدلم خوبم بهترم الحمدلله ولی روند درمانم باید طی بشهخیلیییییی ممنون که اسممو گذاشتی خیلی لطف ...

قربونت برم ،ان شالله خبر سلامتی شما

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
@ملوس_جاده_چالوس سلام مهربون احوال شما خوبین؟ چخبرا خدمت شما عزیزم حاجت روا باشین ان شالله 🧡

سلام خوب هستید

ببخشید نن یمدت حالم خوب نبود نتونستم این جزو هارو بخونم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

@abaan سلام عزیزم خوبی؟ تو ختم قبلی دیدم اطلاعی ندادی آیا قرانتون رو میخونید اگ نمی‌خونید قشنگم بگم ...

سلام عزیز دل ممنونم ❤️ 

بله خوندم ولی با تاخیر 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
سلام خوب هستیدببخشید نن یمدت حالم خوب نبود نتونستم این جزو هارو بخونم

ممنونم

خدا بد نده خوبین الان چیشده فضولی نباشه

فدا سرتون هر موقع تایم داشتین بخونید

سلام عزیز دل ممنونم ❤️ بله خوندم ولی با تاخیر

فدای سرتون تایمش مهم نیس چون اعلانی ندیدم برای قبلی برای همین پرسیدم 

حاجت روا باشین ان شالله 

ممنونمخدا بد نده خوبین الان چیشده فضولی نباشهفدا سرتون هر موقع تایم داشتین بخونید

کارای دانشگاهم افتاده غقب

نتونستم خرید بکنم 

ازونور دوسه تا اژ اشناهامون فوت شدن دیگ اصلااا یادم نبود

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

کارای دانشگاهم افتاده غقبنتونستم خرید بکنم ازونور دوسه تا اژ اشناهامون فوت شدن دیگ اصلااا یادم نبود

هیچ ایرادی نداره

ای خدای من تسلیت عرض میکنم 

ان شالله غم اخرتون باشه 

هیچ ایرادی نداره عزیزدل هرزمان ک خوندین 

فدای سرتون تایمش مهم نیس چون اعلانی ندیدم برای قبلی برای همین پرسیدم حاجت روا باشین ان شالله

راستش اعلان نمیذارم و لایک نمی کنم که دقیق بدونم کدوم موارد رو نخوندم و بعد از قرائت لایک میکنم 

من رو همیشه صدا بزن دوست خوبم باعث افتخاره 😍❤️

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
راستش اعلان نمیذارم و لایک نمی کنم که دقیق بدونم کدوم موارد رو نخوندم و بعد از قرائت لایک میکنم من ر ...

قربون شما ب روی چشم

هیچ ایرادی ندارهای خدای من تسلیت عرض میکنم ان شالله غم اخرتون باشه هیچ ایرادی نداره عزیزدل هرزمان ک ...

مچکرم عزیزم