یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
@abaan سلام عزیزم خوبی؟ تو ختم قبلی دیدم اطلاعی ندادی آیا قرانتون رو میخونید اگ نمیخونید قشنگم بگم ...
سلام عزیز دل ممنونم ❤️
بله خوندم ولی با تاخیر
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ممنونمخدا بد نده خوبین الان چیشده فضولی نباشهفدا سرتون هر موقع تایم داشتین بخونید
کارای دانشگاهم افتاده غقب
نتونستم خرید بکنم
ازونور دوسه تا اژ اشناهامون فوت شدن دیگ اصلااا یادم نبود
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
فدای سرتون تایمش مهم نیس چون اعلانی ندیدم برای قبلی برای همین پرسیدم حاجت روا باشین ان شالله
راستش اعلان نمیذارم و لایک نمی کنم که دقیق بدونم کدوم موارد رو نخوندم و بعد از قرائت لایک میکنم
من رو همیشه صدا بزن دوست خوبم باعث افتخاره 😍❤️
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
هیچ ایرادی ندارهای خدای من تسلیت عرض میکنم ان شالله غم اخرتون باشه هیچ ایرادی نداره عزیزدل هرزمان ک ...
مچکرم عزیزم