2777
2789
عنوان

صمیمیت زیاد خواستگار سنتی نشانه چیست❓بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
رابطه تون با اساس درستی پیش نمیرهبنظرم برید پیش مشاوربا این احساسی و بچه بازیا و تخیلات نمیشه زندگی ...

دقیقا انگار بچه بازیه بیشتر تا آشنایی برای ازدواج البته استادم میگه آدمای که کمتر میدونن بیشتر لذت میبرن از زندگی 😂😂

چیکار کنم از الان؟

جدی تر باش، فعلا اون لفظ ها رو( جوجه و فلان...) نگو تا اول بشناسیش ببینی اصلا بهم می خورید یا نه. هر وقت نامزد کردید اونجور چت کن. 

ایشون هم از اون حرفا زد سین کن تا چندین ساعت جوابشو نده . وقتی هم خواستی جواب بدی در مورد موضوع دیگه ای حرف بزن و بحثو عوض کن، خودش متوجه میشه که حد و حدودشو رعایت کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا انگار بچه بازیه بیشتر تا آشنایی برای ازدواج البته استادم میگه آدمای که کمتر میدونن بیشتر لذت م ...

متاسفانه اینجور موارد زیاده

توی این قرن ، چند وقت پیش ، شنبه رفتن خواستگاری و برای اولین بار دختر پسر همو دیدن و پنج شنبه عقد کردن ،

خطبه عقد برا ایرانی ها شده فتح قله ،

اصلا فرض کنیم استارتر عقد رسمی کنه ، زندگی که پایه اساسش با منطق نبوده و جوگیرانه بوده بعدا اون خلا ها خودشو نشون میده .

اینا مثلا قراره اشنا بشن تازه رفتن تو توهمات و خیالات💆‍♀️😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند