2777
2789

بعد زایمان تمام حسم بهش از بین رفته 

خودش باعثش شد 

یادمه وقتی گرم مزاج بودم و عاشق خودش دوست داشتم همیصه بغلش کنم و بم محبت کنه و حتی عاشق رابطه بودم ک هی پسم میزد بهونه میاورد خیلی دلمو میشکست من خیلی غرورم خورد میشد 

وقتی زایمان کردم همه چیم شد پسرم 

دیگ حسی نمونده ک ب شوهرم بدم الان یک ماه یک ماه رابطه داریم اونم در حد ۵ دقیقه 

من اصلا دوست ندارم دیگ برم سمتش 

یاد وقتایی میوفتم ک چقدر خارم میکرد 

میشه گفت ازش متنفرم 

و دارم تو ی شهر غریب با این ادم زندگی میکنم 

فقط عشق فرزندمه ک نجاتم داده 

اون منو دوست نداشت مطمعنم 

منم برای همیشه از قلبم پاکش کردم حتی وقتی کنارمه یا نیست بودو نبودشو حس نمیکنم 

هزار بار میگم کاش این عقلمو قبل بارداری داشتم و ازش جدا میشدم ولی صد حیف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم🥲❤️رابطه در 5 دیقه داربم مگه،چقد عجیب،سعی کن زندگیتو مجدد باهاش بسازی به کمک زوج درمانگر ،نمیشه که رهاش کنی بلاخره نیاز به عشق و رابطه داری

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

خب برید مشاور عزیزم، مشکلتون حل شدنیه بنظرم.البته قضاوت نمیکنم ببخش ولی بچه چه ربطی به رابطه داره؟ یکم سرتون بخاطر بچه شلوغ میشه ولی فکر نکنم در این حد.حواست یه شوهرت باشه فکر کنم سرش جایی گرمه

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

منم به ظاهر عاشقشم ولی در اصل نه ،بخاطر دخترم سعی میکنم فضای خونه خوب و با انرژی باشه ولی در واقع دام میخواد خودمو دخترم باشیم فقط 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

تا کی اینجوری ادامه بدی اخه؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

از تاثیر هورمنهای بارداری و زایمان هم حال و هوات به هم ریخته. سختی‌های بچه داری هم هست . شوهرتم لابد حسادت و اخلاقای بد داره  الان. بنظرم به مرور بر می گردی به روال سابقت. وگرنه چجوری میگی گرم مزاج بودی و الان تونستی کامل رهاش کنی ؟ 

هیچ نشستین با هم دربارش حرف بزنین؟؟

مال منم رابطه خیلی کم داره منم خیلی ناراحتم دیگه دوستش ندارم کاش میشد اینجور مردا نباشن

کاش واقعا 

من کسایی میشناختم ک بخاطر اینک من باهاشون حرف  بزنم گریه میکردن 

و خاک تو سر من ک اونارو ندیدم حداقل عاشقم بودن