2777
2789
عنوان

شمام شوهرتونو دوست ندارین یا فقط من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 51 پست
ن خودش اومد سمتم بعد ها فهمیدم دوست دختر سابقش ک ی جورایی از من بدش میومده و همچنین من از اون وقتی ...

🤦‍♀️چ بد

اون نمیخواد جدا بشید؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از همسری ک دوسش ندارین بچه نیارین. چون ب بچه هم ظلم میشه. ب هر حال فضای خونه گرم نیست.

بعدشم بچه برا ادم نمیمونه. میره دنبال تحصیل کار ازدواج و دور میشه از والدین. اما همسر میمونه. البته همسری ک عاقلانه و درست انتخاب کرده باشین.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

حین رابطه؟؟؟

قبلش یا وسطش کار خودشو که کرد میره بیشاز حد زود انزاله .یه رابطع سرد وچندش نه معاشقه ای بوسی نه حرفی باورتون میشه چند وقت پیش زنا از رابطشون با شوهرشون میگفتن من وق زده نگاشون میکردم میگفتم مگه باهم از این کارا میکنن .با اینکه بچه دارم هنوز خیلی چیزارو تجربه نکردم

شوهرم خیلی گرم مزاجه ولی با رفتارهاش بهم ثابت کرده دوسم ندارهبه نظرم رابطه زیاد داشتن به معنی علاقه ...

الان بد نیست ولی 

وقتی یادم میوفته چیکارا باهام کرده حالم ازش بهم میخوره 

مثلا منو میپیچوند میرفت پیش دوس دختر سابقش ک من متوجه شدم بارها پرسیدم و جواب نداد و من بیخیال شدم 

اونو دوست داشت منو نه حتی حس میکنم بچمم دوست نداره

کجا تورو دید پسره؟فامیل یا دوست آشنا؟

نمیدونم والا خودش ک میگ تو خیابون دیده و از دوستش ک دوست برادرم هم بوده پرسیده این کیه گفته خواهره فلانیه و بعد تحقیق کرده دیده با کسی نیستم اومده سمتم

میگ بچه رو بزار برو

😞

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم همین جورم

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰