2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم یه قطره هست شیر افزا من میخوردم سینه هام عینه سنگ میشد انقدر شیر داشت.. البته الان پسرم کلاس د ...

نه اسمش چیع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
نوک سینه منم درشت بود باید صبوری کنی دقیق گوش کن ببین چی میگم

یکی از بغل پوست کنار سینتو هر دو طرف یک سینه رو بکشه نوک نازک تر میشه اینقدر باید تکرار و تمرین کنی تا دستت بیاد. بچه کم کم نوکشو میگیره انجام بده

گلم شیر مادر فقط همون اوایل زیاده بعدش نهایتا همون 90 درجه اوکیه. اگر سینتو نمیگیره بزار چند ساعت کا ...

حتما امتحان میکنم این راه کارو ممنون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

علت: هورمون شیرساز درون بدن با مکیدن طبیعی بچه ترشح میشه، شیردوشی مصنوعی درسته که تا حدیش مثل عرضه و تقاضا میمونه، هر چی بیشتر بدوشی بیشتر شیر میگیری، ولی از یه جایی به بعد چون هورمون توی بدن شما ترشح نمیشه شیر خشک میشه

در نتیجه کسایی که میخوان شیر خودشونو بدن ولی به هر دلیلی بچشون سینشونو نمیگیره، ناچارا شیرشون خشک میشه

انقد به خودت عذاب وجدان نده و بچتو گرسنه نگه ندار

شیر خشک بهش بده و آسوده خاطر باش،تو مادر خوبی هستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خیلی عکس العمل زیادی دازی از حودت نشوت میدی

ک‌این تاثیر داره در روح و‌روانت و ترشح شیرت..

اروم باش

دوتا بچه شیرخشکی دارم قدرت خدا ، تنشون سالمه

نه ضعیفن، نه کم هوش، نه تند تند مریض میشن.

بله منم دلم میخواست شیر خودمو بدم

قسمت نبود..شیرمو میدوشیدم میریختم دور ..

همین ک هست و میدوشی تا روزی ک هست بده

اروم یاش و شکرگذار خدا

💕

همه ی این راه حلا به کنار دوشیدن سینه به اندازه کافی باعث ترشح هورمون پرولاکتین نمیشه چون عامل اصلی مکیدن نوزاده و در نهایت شیرت خشک میشه تا همین الانم خوب ادامه دادی. اگه واقعا میبینی نمیشه خودش بمکه و بخوره که حتما تا الان به شیشه هم عادت کرده و کارت سخت تره شیر خشک بده نه خودتو عذاب بده نه بچه رو

منم سر سینم اینطور بود توی بیمارستان خانوم پرستار یه کم آب قند با قطره چکون ریخت روی سینم گرفت

مال شمام درشته امتحان کردم اب قند کلا جا نمیشه تو دهنش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بچه ات رو یه وقت گرسنه نگه نداری رو مغزش تاثیر میزاره مجبور شدی یه شیر خشک بخر ولی کم بده بچه گناه داره گرسنه بمونه 

ببین به نوک سینه ات کمی شیر یا نبات بزن شاید گرفت هر چی بیشتر میک بزنه شیرت هم زیاد میشه