2777
2789
آره دقیقا اینو گف گف من حوصله ی خودمم ندارم گف تورو خدا بس کن با خودت داری چیکار میکنی با من داری چی ...

ت چرا ایقد خودتو درگیرش میکنی ، راست میگه بابا بخدا الان هیشکی دیگه حصلع دوستی و این چیزا رو ندارع ، نمیدونم من ک ازش خبر ندارم ولی قطعا کمی فکر میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ت چرا ایقد خودتو درگیرش میکنی ، راست میگه بابا بخدا الان هیشکی دیگه حصلع دوستی و این چیزا رو ندارع ، ...

آره آدم خیلی باهوش و تحصیل کرده ای ای هسش 

پس به نظرت راس گفته که حوصله نداره ؟ بار آخرم گف بابا به خدا من حوصله ندارم به نظرت راس گفته ؟

آره آدم خیلی باهوش و تحصیل کرده ای ای هسش پس به نظرت راس گفته که حوصله نداره ؟ بار آخرم گف بابا به خ ...

خو بنده خدا قسم خورده دیگه ، والا منم چنتا گفتن ولی اصلا حالشو نداشتم ، دلیل بر این نیست اونا زشت باشن یا من رو کس دیگه ای کراش باشم گاهی وقتا کلا انتخابت تنهاییه 

خو بنده خدا قسم خورده دیگه ، والا منم چنتا گفتن ولی اصلا حالشو نداشتم ، دلیل بر این نیست اونا زشت با ...

بار آخریم که دیدمش دستمو دراز کردم گفتم میشه یه دست بدیم در کمال ناباوری دستمو گرف بعد من هی دستشو به طرف خودم میکشیدم اونم دستشو کشید از دستم گف بابا بس کن من حوصله ندارم 

به نظرت اینکه دستمو گرفته دلیل این نمیشه که بهم یه ذره حس داره ؟

😐😐گفت

من حاضرم جونمم بهش بدم چرا منو رد میکنه آخه شما که آقایی به نظرت چرا بلاخره هم جنس خودتو  بهتر میشناسی 

آخه از لحاظ ظاهری خودشم در حد افتضاحه فکر نمیکنم توقع یه دختر خیلی خوشگلو داشته باشه