2777
2789

حالا خوابا من هیچ کدوم درست حسابی نی 😭 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا ضمیر ناخودآگاهت درگیرش یا خبر از وقوع یه اتفاق در آینده میده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
یا ضمیر ناخودآگاهت درگیرش یا خبر از وقوع یه اتفاق در آینده میده

اینایی که میگی یعنی چی بیشتر توضیح میدی؟منم همینطورم تو تاپیک آخرم کامل توضیح دادم ممنون میشم جواب بدی 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
خب تا موضوع رو نگی‌چژپر بگین چی می‌تونه باشه؟

همش خواب میبینم امتحان ریاضی دارم

یا قراره امتحان ریاضی بدم

ولی هیچی بلد نیستم

یا نمیتونم به امتحان برسم

این خواب رو تو موقعیت های مختلف میبینم

مثلا خواب میبینم تو دانشگاه امتحام ریاضی دارم و ...

چی‌ میبینی

این خواب تو رو که امتحان دارم و یا هیچی بلد نیستم یا به امتحان نمیرسم رو که سال هاست میبینم هر چند وقت 

ولی الان یه مدته یه کسی رو که یازده ساله ازش خبر ندارم حتی چهرشم برام کمرنگ شده دائم تو خواب میبینم عشق قدیمیم 

من اصلا بهش فکر نمیکنم حتی نمیدونم کجاست علاقه ای هم به دیدنش ندارم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر