2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرکت باسن ن از این خانومای تن فروش وزنه داری خونه چ حرکتی میزنی چند ساعت

آهان آره متاسفانه اکثر آقایون میبینن

من دمبل سه کیلیوو دارم با کش مینی لوپ 

تو یوتویوب سرچ کن ورزشای خوبی میاره یه دختر ترکیه ای هست اسمش داملا بود اگر اشتباه نکنم خیلی ورزشای خوبی میذاره اگر ترکی بلدی بگو اسمشو پیدا کنم برات 

یک در روز میان نیم ساعت چهل و پنج دقیقه تقریبا بعد ورزش حتما غذای خوب و پر پروتئین بخور زود تغییراتو میبینی 

آهان آره متاسفانه اکثر آقایون میبیننمن دمبل سه کیلیوو دارم با کش مینی لوپ تو یوتویوب سرچ کن ورزشای خ ...

من ترکم عزیزم 

مشکلی با باشگاه رفتن ندارم گفتم ک ۳ سال رفتم 

فقط خستع شدم ازنتیجه نگرفتن 

با دمبل ۳ کیلویی باسنت بالا اومد؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وزنت چقدره این مهمه مثلا من وزنم کمه ۴۸ اینا دورباسنم تقریبا ۹۵ ایناست

۷۶ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من ترکم عزیزم مشکلی با باشگاه رفتن ندارم گفتم ک ۳ سال رفتم فقط خستع شدم ازنتیجه نگرفتن با دمبل ۳ کیل ...

Melisa  Özsari هست اسمش من با این شروع کردم بعد یه مدت حرکات چند ویدیو رو باهم انجام دادم

کش مینی لوپ و دمبل استفاده نمیکنم خودم برای اینکه شدت تمرین بره بالا میذارم

بستگی داره تجمع وزنت کجاست دیگهبعضیا تجمعش تو شکمشونه بعضی پهلو بعضیا بالا تنه

بالاتنه 

رونام خوبه بازوهامم بزرگه و شونه هام پهنه شکم پهلوهم دارم کلا درشتم ساق پامم درشته حای لگنم پهنه اما گوشت باسنمو انگار کندن

Melisa Özsari هست اسمش من با این شروع کردم بعد یه مدت حرکات چند ویدیو رو باهم انجام دادمکش مینی لوپ ...

مرسی عشقم

سلام سینه رو هم میشه با ورزش و باشگاه و تغذیه بزرگ کرد؟خیلی کوچیکه برا من😭😭😭😭 دو تا بچه هم دارم ...

نه خانومی بافتش چربی شدنی نیست اگر چاق شی شاید وزنت چطوره؟

با ورزش فقط میتونی لیفتش کنی

به هیچ وجه داروهای گیاهی رازیانه اینا نخوریا کیست سینه و تخمدان میاره برات

بادکش رو میخوام امتحان کنم

نه خانومی بافتش چربی شدنی نیست اگر چاق شی شاید وزنت چطوره؟با ورزش فقط میتونی لیفتش کنیبه هیچ وجه دار ...

اووه چقد بد...شوهرم فهمیده دغدغه شم شدا میگه مگه چشه؟نمی تونه درک کنه چقد برام این موضوع معظل شده

اووه چقد بد...شوهرم فهمیده دغدغه شم شدا میگه مگه چشه؟نمی تونه درک کنه چقد برام این موضوع معظل شده

بیخیال دختر برا خودت بزرگش نکن ژنیتیکیه 

خودتو دوست داشته باش

البته من خودمم گاهی میره رو مخما ولی چاره چیه

اگه اشکالی نداره میتونم بپرسم سایزتون قبل ازدواج چند بود بعد ازدواج چند شد