2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12690 بازدید | 347 پست
آها خب بعدشم بهوش اومدم نبود و ناراحتیه خاصیم نداشتم

عزیزم فکر کنم کلا درجریان نیستی اینتوبه چیه؟؟تو عمل شما داروی بیهوشی میگیری عضلات تنفسیت کار نمیکنه اینتوبه میکنن مشکل ایجاد نشه برای تنفس شما

بعد عملت دیگه نیازی نیست که بهوش اومدی نبود درمیارن لوله رو خب

همیشه تهش قشنگ میشه…✌️😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اصلا بدون دستگاه نمیتونه نفس بکشهدستگاهو جدا کنن میره😢

هر طور صلاح میدونید ولی من بودم با گاواژ میدادم بهش همونجا 

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

سلام عزیزم

منم مادر بزرگم دقیقا همین وضعیتو داشت بهوش بود دستاشو بسته بودن و لوله گذاشتن براش.فوت کرد اخرش.ماهم همه دعامون این بود عذاب نکشه دیگه.هنوز وجودشو حس میکنم کنارم.انشا خدا نگه داره برات که همه چی دست خودشه

نهایتا فقط باعث میشه چند روز اون بیمار اضافه تر زندگی میکنه یا حتی چندساعت ولی بازم با چه قیمت؟ به ...

کادردرمان فقظ وظیفه شون رو انجام میدن تا جایی که بشه بیمار رو زنده نگه دارن ما قدرت تصمیم گیری از روی احساس رو نداریم که بگیم مریض اذیت میشه بذاریم بمیره ..! اونوقت خانواده بیفته دنبال دیه و ای مردم عزیزمو کشتن 😁

جوجه پرستار

هر طور صلاح میدونید ولی من بودم با گاواژ میدادم بهش همونجا

عزیزم یه مریض داشتیم دچار مسمومیت با مواد مخدر شده بود ICU بستری بود و اینتوبه بر خلاق نظر کارشناسان این تاپیک حالش رو به بهبودی رفت و از دستگاه جدا شد و به بخش رفت خیلیم حالش خوب بود همراهان عزیزی مث شما معلوم نشد بهش چی دادن که حالش بد شد دوباره اینتوبه شد و رفت ICU از اولم حالش بدتر شد و بعد چند روزم اکسپایر (فوت ) شد جوون ۲۲ ساله !

جوجه پرستار

همه؟ پس چرا من یادم نیست

عزیزم چون اول بیهوشت میکنن بعد اینتوبه میکنن ، قبل از اینکه بهوش بیای اکستوبه میشی

بله همه ، چون مریضی که بیهوشه اصلا نمیتونه نفس بکشه به اصطلاح آپنه هست😂

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
عزیزم چون اول بیهوشت میکنن بعد اینتوبه میکنن ، قبل از اینکه بهوش بیای اکستوبه میشیبله همه ، چون مریض ...

یعنی الان مادربزرگشون اینتوبه نشدن؟

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
یعنی الان مادربزرگشون اینتوبه نشدن؟

نه من واسه جراحی گفتم

مربضای خیلی بد حال اکسیژن خونشون خیلی اومده پایین و به ماسک جواب ندادن هم باید اینتوبه بشن، اول یه آرامبخش میگیرن و به اصطلاح sedate میشن و بعد اینتوبع

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚