2777
2789
عنوان

کاش یه سایت مثل نی نی سایت بسازن

167 بازدید | 12 پست

کاش یه سایت جدا مثل نی نی سایت باشه و توش بشه تاپیک زد با تین تفاوت که توش هر ادمی باشه و محتوای صرفا بارداری نداشته باشه، اینطوری سوال های دیگه ای هم میشه پرسید خیلی جالبتر میشه اینجا بیشتر برا خانمها خوبه،

نمیدونم یکی بیاد اختراع کنه اون سایت رو

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون زمانی نی نی سایت به چالش خورده بود کلی سایت مشابه زده شد.  کاربرا اینجا رو تحریم کردن ولی بازم به خواستشون توجهی نشد و اونها بازم برگشتن نی نی سایت😅

مامی گپ و مادران و ....

❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️

والا اینجا همچی میپرسن و همچی میگن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️