2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12690 بازدید | 347 پست
نه سونو رو همینجوری کفتمواسه ریه همون سی تی هستببین علائم غیر طبیعیمثلا بیماری که طول میکشه کهنه میش ...

عزیزم میدونی مادرجون من چیشد که یدفعه حالش بد شد.

یمدت درگیر بود یه دکتر گفت از اعصابشه

عمه م بردش متخصص اعصاب دو روز قرص ارامبخش و اینا بهش داد

بعد خیلی ببخشید اسهال و استفراع میگیره یدفعه حالش بد میشه

سریع میبرنش کلینیک. اونجا بهش یه ارامبخش میزنن میگن دوسه ساعت میخابه نگران نباشید

ساعت ۵ صبح آرامبخش میزنن تا ۹ میخابه

عمم گفت ۹ هرچی صداش کردیم پا نشد‌. دبگه زنگ زد به بابام و ما همه رفتیم. امبولانس اومد گفتن افت اکسیژن کرده

بنظرت چرا اینجوری شده؟ عمم میگه از امپوله. 

ن عزیزم هوشیاره

مادربزرگت گروه خونیش آ هست؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوسه ماه پیش عکس از قفسه سینه انداخته بود عزیزمولی بعدش اینجوری شدباید باز ببرمش

از بابت درد و اذیت نشدن خیالت راحت باشه❤️❤️❤️

داروهای شل کننده عضلانی آرام بخش و مخدر با هم میدن هیچی متوجه نمیشن

وگرنه بیمار اگر درد حس کنه زور میزنه و دچار اسپاسم راه هوایی میشه که خیلی خطرناکه این پی مطمئن باش خودشون نمیزارن این اتفاق بیفته

پیراپزشک🤍💉🩺

میدونی از تشخیص دیرهنگامهمثلا مشکل چی بود که گفتن اعصابه؟

اره دیگه این بیمارستان گفتن ریه کلا داغون شده دیر فهمیدین

پاهاش بشدت ضعف میرفت.بعد پرش دست گرفت این دوسه روز اخر

بیقرار میشد پامیشد راه میرفت میگفت حالم بده

گفتن از اعصابه

نمیدونم گلمچطور؟

گروه خونی آ به درگیری ریه حساس تر بوده تو جریان کرونا بر اساس آمار

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره دیگه این بیمارستان گفتن ریه کلا داغون شده دیر فهمیدینپاهاش بشدت ضعف میرفت.بعد پرش دست گرفت این د ...

نمیگفت نفسم تنگه؟

من بابای خودم سکته قلبی کرده بود متخصص گوارش نفهمید حتی تو حال سکته اندوسکوپیش کرد و خدا رحم کرد که زنده موند با بیهوشی

نمیدونم چرا ولی پزشکی هم خطا داره من خودم اون زمان پرستار نبودم علائمو بشناسم 

میخوام بگم یک هفته علائم داشت تا به سکته رسید

واسه شماهم حتما این بوده 

اره دیگه این بیمارستان گفتن ریه کلا داغون شده دیر فهمیدینپاهاش بشدت ضعف میرفت.بعد پرش دست گرفت این د ...

احتمالا اسهال و استفراغ هم به خاطر این بوده که بدن به خاطر کمبود اکسیژن اصلا توان فرآیند هضم و جذب رو نداشته... مواد رو بیرون فرستاده از بدن...