2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12690 بازدید | 347 پست
سرماخورد همینیه سرماخوردگی ساده ایطوریش کردقبلش سرحااال سرحال بود.سالم سالم😔

اضافه وزن

دیابت

فشار خون دارند یا داشتند در واقع؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آره سختهولی راهی نیستاگر تونستی ببینیش بخند و با امید باهاش حرف بزن. گریه نکن. اون الان کاملا متوجه ...

نه من اصلا ناراحتیمو بروز نمیدم

حتی دیروز رفته بودم خونه ی بابام اصلاااا بروی خودم نمیاوردم ک چیزی شده

من یکسالونیم اخیر روزایی کشیدم که دیگه کاملا سِر شدم

قوی شدم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مادربزرگ من بیحال شده بود و بی اشتها😢

اینا زنگ خطره واسه افراد سن بالا

متاسفانه تو مدرسه بجای بعضی درسایی که بعد امتحان یادمون میره اینارو باید یاد میدادن

حتی یه احیای ساده که جون یه انسانو تا رسیدن به بیمارستان میتونه نجات بده خیلیا بلد نیستن

من ادعایی ندارم خانمشما که دلت انقد پره هیچوقت به پزشک مراجعه نکن ولی حق نداری افکار بقیه مردم رو هم ...

دقیقا همینو میخواستم که بفرمایین خطا هست 

پس شما ودیگران اینجا نیایین بگین دکتری که فلان قدر درس خونده میفهمه 

پس خطای پزشکی هست و ادم بی وجدان هم زیاد 

همه رو جمع نبندین جز خوبها!!

منم مخاطب پزشکی بوده که بی اجازه کاری کرده 

اینا زنگ خطره واسه افراد سن بالامتاسفانه تو مدرسه بجای بعضی درسایی که بعد امتحان یادمون میره اینارو ...

آی گفتییی 

حق گفتی بخدا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه من اصلا ناراحتیمو بروز نمیدمحتی دیروز رفته بودم خونه ی بابام اصلاااا بروی خودم نمیاوردم ک چیزی شد ...

انشالله خدا به همسرتون و بقیه خانوادتون سلامتی بده و جمع خانوادتون همیشه پابرجا باشه

و به شما هم قدرت و صبر بده که بتونین در کنارشون باشین و به همشون کمک کنین

چرا من باید این وقت شب این تاپیک رو ببینم خدایااااااااا۸ ماه پیش پدرم تو همچین وضعیتی فوت شد 🖤🖤😔� ...

خدا رحمتش کنه عزیزم

روحشون قرین ارامش.

مشکل پدرتون چی بود ک اینتوبه شدن؟

دقیقا همینو میخواستم که بفرمایین خطا هست پس شما ودیگران اینجا نیایین بگین دکتری که فلان قدر درس خوند ...

من نمیگم پزشک همچی میدونه من میگم با تعمیم دادن یه چیز به همه مثل اینکه میگین اینتوبه میکشه و فلان،افکار عمومی رو درگیر نکن

بخاطر خودت میگم این حرفا از روی بیسوادی و نااگاهی میاد

حالا هرجور مایلی

من ادعایی ندارم خانمشما که دلت انقد پره هیچوقت به پزشک مراجعه نکن ولی حق نداری افکار بقیه مردم رو هم ...

ضمنا خزعبلات رو امثال شما که هنوز نه تخصصی دارین نه چیزی بیان میکنید 

ثانیا به پزشک مراجعه میکنم ولی ادم با انصاف وبا وجدان نه این تازه واردا  که میخوان تست کنن .... 

شما به کارت برس حرص نخور 

پستتو سیو کردم.چشم انشاءالله که یادم بمونه.شما هم برا سلامتی مامان بابام دعا کن.خیلی دارن زجر میکشن ...

ممنونم قشنگم 

من بنده ی روسیاهم.بشرط لیاقت حتما دعاگوشون هستم

براشون حمد میخونم

الهی ک تنشون سالم باشع