2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12776 بازدید | 347 پست
مشکل ما این بود سالم سالم بود طرف با اکسیژن ۹۵ میگفتن سر وصدا میکنه بدون اجازه اینتوبه کردن این اسمش ...

اکسیژن زیر ۹۳ بستری نمیکردن اصلا. ظرفیت پررر بود. قطعا کمتر از ۹۵بوده.من خودم ۹۳بودم بستری شدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا فقط بحاطر سروصدا اینتوبه کردن؟ فکر نکنم عزیزماخه یعالمه ادم مریض به این دستگاه احتیاج دارن.نمی ...

اینتوبه به خاطر ریه کردن 

به خاطر سر وصدا بی اجازه ی خانواده بیهوش کردن اصلا اطلاع ندادن 

گفتن بخش رو گذاشته سرش ناله میکنه 

من فقطیچیزی بهت میگم ببین بخدا تقریبا هرروز بیمار اینتوبه میکنیم اما بینشون اونا که سرطان نداشتن یا ...

من الان ۲۹ سالمه تودم

ولی بخدا دردایی کشیدم که ادم ۱۰۰ ساله نکشیده😔

همسرم مبتلا به سرطان خونه

مامان و بابام هردو مریضن

الانم مادربزرگمو تو این حال دیدم دارم اتیش میگیرم😔

حسم میگه مادربزرگت برمیگرده 

براش نذری بدید مثل آشی و اینا

قرآن بخون براش 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
اتفاقا تو خبرا میخوندم همکارای عزیزتون دکتر سعید نمیدونم چی چی نسب به خاطر یه عمل لوزه ی ساده جون ۴ ...

من ادعایی ندارم خانم

شما که دلت انقد پره هیچوقت به پزشک مراجعه نکن ولی حق نداری افکار بقیه مردم رو هم تحت تاثیر خزعبلات خودت قرار بدی و دلشونو سیاه کنی

هرکس خطایی کرده یا اشتباهیی رخ داده پای خودشه .شما مشکلت نمیدونم چیه دلت خیلی پره

نعوذ بالله خدا نیستم که بگم هم صنفی های من هیچوقت دچار خطا نمیشن اتفاقا خطا گاهی رخ میده

ولی توصیه من به شما اینه که کلا به دوا دکتر مراجعه نکن

چرا بستری میکردن بیمارستان امام حسین تهران و بیمارستان فجر بودن

بالای ۹۳ پیگیری روزانه بود عزیزم‌.یعنی مراجعه ی هر روزه به اورژانس و گرفتن دارو با سرم که اونم پروژه ای بود برای خودش. واای چه روزای سختی بود😭

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎