2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12776 بازدید | 347 پست
اینطور نیست نگران نباشوقتی دکتر میرن اگه تو معاینه ریه یا علائم بالینی موردی باشع پزشک درخواست سی تی ...

برای خودم هیییییچ نگران نیستم.

فقط برای پدر و مادرم نگرانم. طاقت ندارم واقعا... خیلی کشیدم تو زندگی...

یکی از اعضای خانواده‌مون پزشکه ولی شهر دیگه است... میترسم یک کقت دیر بفهمم چنین چیزی رو.

ممنون از دلگرمی‌ای که میدی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من نمیگم پزشک همچی میدونه من میگم با تعمیم دادن یه چیز به همه مثل اینکه میگین اینتوبه میکشه و فلان،ا ...

ببین من هنوز شما دانشگاه نمیدونستی چیه ارشد خوندم فکر کنم ۱۴،۵ سالت بوده 

نگفتم اینتوبه میکشه اینتوبه وبیهوش کردن بدون اجازه قطعا میگم میکشه 

پس بحث تمام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطور نیست نگران نباشوقتی دکتر میرن اگه تو معاینه ریه یا علائم بالینی موردی باشع پزشک درخواست سی تی ...

الهی خیر ببینی. قلبم آتیشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببین من هنوز شما دانشگاه نمیدونستی چیه ارشد خوندم فکر کنم ۱۴،۵ سالت بوده نگفتم اینتوبه میکشه اینتوبه ...

ببین گل  وقتی اکسیژن بیاد پایین تا بخوان به خونواده اطلاع بدن و اجازه بگیرن بیمار میمیره اینو بهش میگن احیا که تو احیا یک دقیقه هم طلاست

دیگه خواهشا ریپلی نکن سرم درد گرفت

اسکن ریهکاری ک ماها اصلا به عقلمون نرسید...

ممنون. خب دکتر باید درخواست بده دیگه. شماها چطور ممکن بود به فکرتون برسه؟

الهی خیر ببینی. قلبم آتیشه

فدات عزیزم

تو فقط به علائم بالینی دقت کن بیحالی بی اشتهایی و رنگ و رخشون

سرفه 

همین چیزایی که گاهی ساده ازشون میگذریم

میبری دکتر میتونی مثلا بگی دکتر نیاز به سی تی نداره نیاز به سونو نداره 

اینجوری خیالتم راحت میشه ولی استرس اتفاق افتادنشو نداشته باش