2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12776 بازدید | 347 پست
ببخشید ناراحتتون کردم😔ممنونم عزیزماگر دوست داشتی و یادت موند برای سلامتی همسرمم دعا کن. سرطان خون د ...

🥲همسرتون چه نوع سرطان خونی دارن؟چندسالشونه؟

ببخشید میپرسم اخه سن لوسمی خیلی پایین اومده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هوشیار بودی یا بیهوش؟

هوشیار بودم چون احتما عمل مجدد و خونریزی قلب داشتم دوروز تو ای سی یو به دستگاه بودم...فقط لحظه ای ک لوله رو کشیدن خیلی وحشتناک بود..ب معنای واقعی پرپر زدم

تمام حالتایی که گفتی پدربزرگم جلو چشمم تداعی شد!جالب اینجاست با این وضیعتش ازش میپرسیدم بابایی حالت ...

وای خدا...اشکم درومد...بابابزرگا خیلی مظلومن:)

توی بدترین شرایط با نگاهشون ته دلت رو قرص نگه میدارن:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

اره خیلی وقتا فوت میکنن متاسفانه ولی باور کن بخاطر لوله نیست درواقع از نظر انسانی تمام تلاش واسه نگه ...

اره خب دقیقا همینه وگرنه میگم که امبولانس پریروز خیلی رک بهمون گفت تمومه.نفسای اخرشه

بردن بیمارستان احیا کردن و اینتوبه شد

انفولانزا گرفت یا مشکل ریه داشت؟؟ واقعا ناراحت کنندست درکتون میکنم دیدن این صحنه ها تا سالها توی ذهن ...

سرماخورد 

همین

یه سرماخوردگی ساده ایطوریش کرد

قبلش سرحااال سرحال بود.سالم سالم😔

وقتی علم و اگاهی ندارید چرا با یه حرف صدمن یه غاز خانواده بیمارو نگران میکنین؟بیماری که نتونه خوب نف ...

الان ماشالله همه واسه خودشون ی پا دکتر هستن همشم تز میدن 

مجبورن اینتوبه کنن چاره ای ندارن.نمیکردن از بین میرفت زبونم لال. زجرش روز اوله...روز دوم به بعد طفلی عادت میکنه به اون لوله

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همچنین طرز فکر شما انشالا گرفتار این مسائل نشین 😏

ایموجی ته جملتون نهایتا بی شخصیتونو میرسونه

بنده خودم گرفتار همچین مسائلی نشدم ولی عزیزِ خیلی نزدیکم این اتفاق براش افتاد و هیچوقتم طرز فکرم مثل شما نبود.

البته مقصر شما نیستی

کلا کسایی که علمشو ندارن همینطوری فکر میکنن اکثرا ( جز کسایی که منطقی هستن )

منم به لطف رشتم اگاهم نسبت به این مسائل وگرنه ممکن بود مثل شما فکر و رفتار کنم!

چرا گذاشتین اینتوبه اش کنندور از جونش تو کرونا مگه ندیدین همه رو کشتن با همین حرکت بی شرفا

پدر همسر من کرونا گرفت و بستری بود دستگاه بهش وصل بود...صبح جمعه دستگاهو قطع کردن فوت شد😞

بمیرم چی کشیده؟؟

میشه واسه شادی روحش صلوات بفرستید و فاتحه بخونید😞

همسرم خیلی وابسته باباش بود....

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

اگه مثلا بعد یه سرماخوردگی سرفه ها موندگار شد یا بیحال شد کم اشتها شد نذارید بموننخصوصا اینا که سنشو ...

من مادر و پدرم نسبتا سن‌شون بالاست و مادرم آسم مزمن ۳۵ ساله داره. خب هر دو سرما میخورند و به هر حال گاهی میوفتند. ولی هم هوشیار و باسواد هستند و هم معمولی هست شرایط‌شون. اگر بی‌حالی طکلانی خدای ناکرده پیدا کردند خطرناکه؟

خیلییییی نگران شدم این تاپیک رو دیدم. آخه کل پاییز و زمستون مادر و پدر من سرماخوردگی رو دارند. 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...