2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12806 بازدید | 347 پست
سرماخورد همینیه سرماخوردگی ساده ایطوریش کردقبلش سرحااال سرحال بود.سالم سالم😔

عزیزم سنشون بالاست به احتمال زیاد ریه درگیر شده وگرنه بیخود که دستگاه کمکی نصب نمیکنن 

ان شالله بهتر بشن 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عفونت ریه باعث مرگ ناگهانی چندکودک شد امسال. پس نگید هیچیش نبود...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم 

نگران نباش تا به هوش وهوشیاره قطعا امید هست  وقتی همه چیزشون نرماله . تا بیهوش نکنن که مشکلی ایجاد نمیشه 

انشالا بیایی خبر خوب بدی همینجا

اگه مثلا بعد یه سرماخوردگی سرفه ها موندگار شد یا بیحال شد کم اشتها شد نذارید بموننخصوصا اینا که سنشو ...

خب الان استارتر میگه هفته قبل مادربزرگم خوب و خوش بود... 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مشکل ما این بود سالم سالم بود طرف با اکسیژن ۹۵ میگفتن سر وصدا میکنه بدون اجازه اینتوبه کردن این اسمش ...

واقعا فقط بحاطر سروصدا اینتوبه کردن؟ 

فکر نکنم عزیزم

اخه یعالمه ادم مریض به این دستگاه احتیاج دارن.نمیان الکی به یکی وصلش کنن که

نه وقتی چیزی نمیدونین و کسی تو این شرایط ندارین ریپلای نکنید .

از کجا میدونی نداشتم ؟

اگه شما شوهرخواهرت و فامیلش توی این وضعیت بودن، من فرد خیلی نزدیکترم توی این وضعیت بوده و اگه شما از دور دیدی من توی اون شرایط چندین روز به عنوان کسی که حتی اکسیژن مریض رو چک میکرده نشستم پای تخت همچین مریضی.  در این حد دیدم و میدونم و لمس کردم

اگه همه مثل شما نمیان بگن فک و فامیل ما مرده دلیل این نیست که این چیزا رو ندیدن

من مادر و پدرم نسبتا سن‌شون بالاست و مادرم آسم مزمن ۳۵ ساله داره. خب هر دو سرما میخورند و به هر حال ...

اینطور نیست نگران نباش

وقتی دکتر میرن اگه تو معاینه ریه یا علائم بالینی موردی باشع پزشک درخواست سی تی ریه میده

اصلا اینا به کنار خودمونم که سالم و جوونیم ممکنه یهو بیمار بشیم دلیلی نداره نگران چیزی باشیم که هنوز نشده

دقیقا🫠نمیدونم این ملت همیشه درصحنه کی یادمیگیرن فقط تو تخصص خودشون وارد شن و انقد طلبکار نباشن

اتفاقا تو خبرا میخوندم همکارای عزیزتون دکتر سعید نمیدونم چی چی نسب به خاطر یه عمل لوزه ی ساده جون ۴ تا کودک رو گرفته اطلاع دارین که خانم دکتر؟ پس انقد علم پزشکی علم پزشکی نکنید 

وقتی جون بیمار در خطر باشه نیازی به اجازه برای همچین چیز قطعی ای نیست ، باید انجام میشده.اگر نمیکردن ...

درسته

از ماهم رضایتی نگرفتن و اصلا نگفتن

از اتاق احیا بردن ای سی یو

وقتی رفتیم دیدیم به دستگاه وصله