2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12538 بازدید | 346 پست
چرا گذاشتین اینتوبه اش کنندور از جونش تو کرونا مگه ندیدین همه رو کشتن با همین حرکت بی شرفا

چرا چرت و پرت میگی؟ 

مریضی که افت LOC داره رو پس چه جوری بهش تنفس بدن؟ حتما دهان به دهان🤣

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرچ کن تو نت اینتوبه اخرین مرحله درمان تنفسه که برا بعضیا نباید انجام شه و درصد خیلی کمی ازش زنده بی ...

در جریانی که هرکس عمل می‌کنه موقع بیهوشی اینتوبه میشه و به ونتیلاتور وصل میشه؟=)

مشکل ما این بود سالم سالم بود طرف با اکسیژن ۹۵ میگفتن سر وصدا میکنه بدون اجازه اینتوبه کردن این اسمش ...

عزیزم من ICU کار میکنم 

هیچ وقت مریض رو به خاطر سر و صدا اینتوبه نمیکنن 

دوتا مریضی که امروز اینتوبه کردیم دیسترس تنفسی داشتن o2sat شون به ۷۰ رسیده بود و به شدت تاکی پنه بودن و سیانوزه ی شدید 

بعدم یهویی نمیان اینتوبه کنن ، قدم به قدم. اول نازال کانولا اگه جواب نداد ماسک ساده و رزرو بگ و در نهایت اگه جواب نداد و دیسترس ادامه داشت اینتوبه میکنن 

استاتر اگر میشه بیارینش خونه بهش شیره اب کرده بدین روزی یک قاشق توروخدا بیارین این درمانشه

واقعا؟ یعنی اینجوری آدم نفس میکشه خوب میشه؟

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
مریضو میگن اگه دم موته نذارید تو بیمارستان بمونه هرجوریه بیارید خونه بالاسرش قران بخونید بنده خدا رو ...

چرا وقتی نفس میکشه دستگاهو بکشن گناهه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍