2777
2789

سلام عزیزان

کسی قطره شیرافزا خورده ک س ی ن ه هاش حساس بشن یا درد بگیره یهو؟ اخه شیرم کم شده بود عصری یکم خوردم

از حساسیت ترسیدم گفتم شایدم باردارم ولی میگم شاید از همون قطرس چون توش رازیانه داره. 

۳ماهه زایمان کردم هنوز پری نشدم

کاش روزی برسه همه خانوما مستقل باشن همه خانوما آزاد و رها باشن.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم سینه رو پر شیر میکنه بعد قشنگ میفهمی شیر داره میاد ی درد میگیره و یهو شیر میریزه

عه مرسی عزیزم اخه واس من یهو تیرمیکشه مث علائم بارداریمه ترسیدم گفتم شاید دست گل ب اب دادم🤣

عه مرسی عزیزم اخه واس من یهو تیرمیکشه مث علائم بارداریمه ترسیدم گفتم شاید دست گل ب اب دادم🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای دختر مردم‌ارخنده ن بابااا دست گل ب اب تدادی مال همون شیرافزاس

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
نه گیاهی فکر نکنم ربطی داشته باشه من دخترم ۷ ماهش تموم شد تازه پری شدم

اخه تیرمیکشه مث علائم بارداریمه خواهرررر ، از غروبی استرس داره خفم میکنه . میگم حتما باردارم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای دختر مردم‌ارخنده ن بابااا دست گل ب اب تدادی مال همون شیرافزاس

🤣🤣خدا از دهنت بشنوه. از غروب تاالان دارم برا خودم برنامه میچینم ک چجوری ب بقیه بگم باردارم

🤣🤣خدا از دهنت بشنوه. از غروب تاالان دارم برا خودم برنامه میچینم ک چجوری ب بقیه بگم باردارم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدایااااا از دست تو فعلا بزار اینی ک ریدیم جم کنیم تا دومی خدا ب دادمون برسه🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدایااااا از دست تو فعلا بزار اینی ک ریدیم جم ک ...

والا اگ این بخواد حاملگی باشه سومیه😂😂دوتا قبلش ریدم

والا اگ این بخواد حاملگی باشه سومیه😂😂دوتا قبلش ریدم

وای جررررررررررررررررررررررر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣