2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر معمولا رفتارهاش غلط انداز هست 

معمولا نمیشه از روی رفتارشون قضاوت کنیم 

ولی اگر توان ازدواج داشته باشه مباد خواستگاری 

اگر هم نداشته باشه از زبان بدنی که روش نقش بازی کردن نباشه میشه تشخیص داد 

اما خب هر خواستگاری کردنی هم به معنی عاشقی نیست 

یکی به اجبار ازکسی خواستگاری می کنه 

یکی از روی عشق 

یکی هم برای فراموش کردن عشق قبلی 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

البته همون اولش ها بعد که کار از کار گذشت از جلد خودش در میاد و میشع همووون. پسر هول رفیق باز عیاش🤣🤣

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
دمت گرم😂😂😂

ما همه مون سر و ته یه کرباس هستیم. جنس خودمو میشناسم

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
عع پسری دقت نکردم😂

اون پروفیل خطرناک و دقت نکردی🤣🤣🤣

نچ😂

حالا که میشناسی پسرا رو اینم بگو یه پسره هست همکلاسیمه بعد همش خیره میشه بهم هرجا میرم میاد یا مثلا میخندم بهم خیره میشه بعد که می‌فهمه فهمیدم خیره شده نگاش هم برنمیداره امروز از جلوش رد شدم دیدم بازم خیره منه به دوستش میگه خیلی خوشم میاد ازش یجوری گفت انگاری از یکی بدت میاد میگی اینو به دوستت بعد حس میکنم به من گفت نمی‌فهمم چشه خوشش میاد چرا ایطوری می‌کنه پ😐😂

نچ😂حالا که میشناسی پسرا رو اینم بگو یه پسره هست همکلاسیمه بعد همش خیره میشه بهم هرجا میرم میاد یا م ...

جدی نگیر. به کار خودت باش تحویلش نگیر

اون مطمئن باش به روزی ۱۰تا دختر اینجور خیره میشه 

پس مرض داره مرسی ازت😉

مرض دارع مریض هست هول هست. بی عرضه هم هست 🤣🤣