یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هیچی بازم گفت نه فروختم در صورتی که دروغ میگه کاملا یک ساعت بعد قول قرار که با ما داشت گفت نه فروختم به یکی دیگه
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
خیلی ساله تو این آپارتمان زندگی میکنم بهش وابستگی گرفتم آرزو دارم یکی از واحد های همین ساختمون بگیرم متاسفانه افسردگی دارم وقتی جای دیگه دنبال خونه هستم مریض میشم همیشه میگم خدایا یا یکی از همینا بده یا به خونه رو بهم بده که حس آرامش داشته باشم بزرگ هم نیست کلا ۶۰ متره 🥺😢
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
خیلی ساله تو این آپارتمان زندگی میکنم بهش وابستگی گرفتم آرزو دارم یکی از واحد های همین ساختمون بگیرم ...
مبدونم خونه گرفتن خیلی سخت شده بخاطر اثاث کشی و دنگ و فنگ هاش دوست داری تو همون مجتمع بمونی ولی یوقتا واقعا نمیشه 💔 چله زیارت عاشورا برای شهید نوید سفری خیلی خوبه من خودمون خونه مون همین مشکل داشت مسجد حضرت ابولفظل پول گذاشتیم درست شد کارمون برای تو هم میذارم ایشالا خونه دار شی
مبدونم خونه گرفتن خیلی سخت شده بخاطر اثاث کشی و دنگ و فنگ هاش دوست داری تو همون مجتمع بمونی ولی یوقت ...
مرسی عزیزم فدای دل مهربونت بشم لطف میکنی ❤️. دنبال خونه میرم یا خیلی قناسی داره یا نور گیر نیست یا خیلی کوچولو یا خیلی دور از مدرسه اصلا خونه به دلم نمیشینه مریض شدم اینقدر به این ساختمان وابستگی دارم مثل وابستگی به بچم در این حد یه سال باردار بودم و دوقلو باید جابجا میشدیم یه جای دیگه خونه گرفتیم از ناراحتی حرص خوردن بچه هام سقط شدن به خونریزی افتادم بعد یکسال باز هم یه خونه دوباره همون ساختمان اجازه کردم ....خیلی بیماری بدیه کاش میشد اینطور نبودم خودم خیلی دارم اذیت میشم از این وابستگی و وسواس دارم زجر میکشم خدا خودش کمکم کنه بخدا اصلا دست خودم نیست
بیین تو حتما چله زیارت عاشورا برای شهید نوید سفری بگیر راهتو کارتو درست و صاف میکنه ولی نباید اینقد ...
شوهرم همه تلاششو میکنه بخاطر من با این که میدونست اون آقا مسخرمون میکنه و قصد فروش نداره هر بار غرورشو له کرد بهش زنگ زد بخاطر حال من فقط ...چشم حتما میگیرم چطوری هست تو گوگل سرچ کنم طریقه چله رو ؟
میشه به آقا بگی مشکل کار یه جوون به اسم هادی رو هم حل بکنه استخدام بشه؟
اره فدات بشم خدایا به حق اضطراب وپریشانی زینب کبری توی عصر عاشورا هرچه زودتر مشکل اقا هادی رفع بشه بیبنن یادت نره انشالله مشکل رفع شد اش رشته حتی شده ی قابلمه کوچیک نذری بدی
چهل روز زیارت عاشورا رو بخون تقدیمش کن به شهید نوید سفری این شهید قول داده هر کی براش زیارت عاشورا چ ...
مرسی عزیز دلم حتما میخونم ممنونم ازت ❤️