2777
2789
اون امضام یادم رفت پاکش کنم برای مشکل الآنم یه حمد بخون برای حضرت ام البنین منم ده تا واسه تو میخونم ...

قربونت بشم ممنونم خواهر چشم سه تا حمد میخونم برات شما هم دعا کنید فردا جواب مثبت بده بهمون و به آرزوم برسم معامله کنیم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت بشم ممنونم خواهر چشم سه تا حمد میخونم برات شما هم دعا کنید فردا جواب مثبت بده بهمون و به آرزو ...

چسم قشنگم ایشالا همینطوری میشه ⁦❤️⁩اگه شد بهم بگو خوشحال شم

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اون امضام یادم رفت پاکش کنم برای مشکل الآنم یه حمد بخون برای حضرت ام البنین منم ده تا واسه تو میخونم ...

سلام

میشه برا سلامتی  و شفای مامانه منم دعاکنین؟ 

خیلی محتاج دعاییم  

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان
چسم قشنگم ایشالا همینطوری میشه ⁦❤️⁩اگه شد بهم بگو خوشحال شم

حتما بشه میام میگم...متاسفانه  یه آدم دروغگو هست چند بار تا پای قولنامه رفتیم پشیمون شده اگه این بار بشه خیلی خوشحال میشم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
سلاممیشه برا سلامتی و شفای مامانه منم دعاکنین؟ خیلی محتاج دعاییم

چشم حتما  تو هم یه لیوان آب بگیر ۴۰بار سوره یاس بخون به هر کلمه مبین که می‌رسی یدونه تو آب فوت کن بعداخرش بده مادرت بخوره شفا میگیره 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

یا امام رضااااااا💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭آقا خودت میدونی چقدددد دلتنگتم ، نزدیک ۶ ساله نیومدم پیشت ، تو رو به پهلوی شکسته ی مادرت قسم میدم به جون جوادت قسمت میدم بطلب بیام حرمت آقا ، میخوام از پنجره فولادت برات کربلامو بگیرم🥲🥲🥹🥹😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چشم حتما تو هم یه لیوان آب بگیر ۴۰بار سوره یاس بخون به هر کلمه مبین که می‌رسی یدونه تو آب فوت کن بع ...

ممنونم

ان شالله 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان
یا امام رضااااااا💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭آقا خودت میدونی چقدددد دلتنگتم ، نزدیک ۶ ساله نیومدم پی ...

تورو خدا میشه دعا کنی واسه جوونی که واسه شغلش مشکل داره؟ 

عاشقتم امام رضای عزیزم مرسی که دخترم بهم کادو دادی میشه ی کاری کنی بیام پابوست امام خوبم میشه مراقب ...

میشه به آقا بگی مشکل کار یه جوون به اسم هادی رو هم حل بکنه استخدام بشه؟