خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒❤|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اخرش رها شدم و به سمت خدا فرار کردم منی که ۵ سال عشق دیوانه وارو تجربه کردم و بعدش به خدا پناه اوردم و جذب خدای مهربون شدم تمام خستگیام شست و برد دوست دارم همیشه با خدا درد و دل کنم تا اینکه دوباره عاشق بشم:)
به خدا ام سپردم با سلیقه خودش ی شوهر خوب بهم بده
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
عزیزززدلم😭😭😭چ حس سختیع خدا بت صبر بده با شما چ نسبتی داش
یعنی چی؟رفیق صمیمی برادرم بود و همسر من
اشکال نداره، من خوب میشم:”) میشه برای شادی روی همسر عزیزم صلوات بفرستین❤️🩹 همه بهم میگن من آدم قویی هستم؛ اما من میدونم تو جات تو بهشته و اگه خودکشی کنم هیچوقت نمیبینمت برای همین زنده ام:)
دو هفته دیگه قراره ب امید خدا مامانش بیاد خونمون واسه اولین بار😅😁
خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒❤|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱