2777
2789

سه روزه پسرم تب شدید داره تب های مقاوم. امروزم خودم مریض شدم بدن درد  گلو درددد  شدید رفتم دکتر سرم زدن الانم داروهامو خوردم ولی تپش قلب گرفتم خیلی بدنم بی قراره حس میکنم کل بدنم تکون میخوره از این طرفم نگزان تب پسزم هستم وای خدا چیکاررکننممم

برام صلوات میفرستین

وای منم امروز گلوم میسوزه فک کنم مریض شدم 🥲

با این وضیعتم دارو هم فک نکنم بتونم بخورم 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم خواهر

من از مهر درگیرم. ایندفعه خودمم گرفتم. بدنم کرخت شده. اصلا نا ندارم تکون بخورم. پسرمم مریضه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

منم میلرزید بدنم قلبم درد میکرد بدن درد و خس خس سینه موقع نفس کشیدن چشمام درد میکنه انگار فلج شدم شدید تر از شمام

لچتو حتما دکتر ببر پشت سر هم

من بچهام حتی خون دماغ هم شدن

چی بگم خواهرمن از مهر درگیرم. ایندفعه خودمم گرفتم. بدنم کرخت شده. اصلا نا ندارم تکون بخورم. پسرمم مر ...

من انگار نفسم در نمیاد کل بدنم نا نداره میلرزه همه جام درد میکنه

برام صلوات میفرستین

منم یکی دوماه هست درگیرم 

الان امروز فهمیدم پشت سرم سفت شده و ورم داره نصف گردو

نمیدونم به خاطر اینه یا نه 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
منم میلرزید بدنم قلبم درد میکرد بدن درد و خس خس سینه موقع نفس کشیدن چشمام درد میکنه انگار فلج شدم شد ...

من کل دیروز دکتر بودم برای بچم پریشب دکتر دیروز دکتر عصرم رفتیم بیمارستان کودکان.من الان حالم خیلییی بده

برام صلوات میفرستین
برا چی؟ شایددجایی خورده

نه جایی نخورده 

میگم شاید ورم لنفاوی هست به خاطر این ویروسع

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
خواهرم طفلی نزدیک به دوماه کامل درگیرش شد خیلی ویروس بدیه. من از ترس اینکه مریض نشم مثل دوران کرونا ...

تو فک کن خاله ی مریضم اومد تو جمع خیلیا مریض شدن

برام صلوات میفرستین