2777
2789
عنوان

این مریضی چیه اخهههه پدرمون در اومددد

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 36 پست

من این کارا رو انجام دادم بهتر شدم،هر روز دوش گرفتم تو حموم بخار زیاد جمع میشد برای باز شدن راه تنفسی خیلی خوبه بعدم موقع بیرون اومدن به دستو پاهام آب سرد میزدم،آب خیلی زیاد خوردم حداقل ۱/۵لیتر در روز من دچار تعریق شده بودم آب بدنم مدام از دست میرفت،ویتامین سی روزی ۴ تا استفاده کردم ۳ روز اول به اضافه پلارژین هر ۶ ساعت، یه بارم زرده تخم مرغ خام رو هم زدم یکم آب گرم ریختم توش قورت دادم(این کارو به همه توصیه نمیکنم احتمال مسمومیت وجود داره خطرناکه)انار گذاشتم داخل فر پختم قشنگ خوردمش،به پختم،سرفه هام شکر خدا خیلی بهتر شد.میتونم بگم ۹۰ درصد بهتر شدم.راستی پرتقالو جوری پوست بگیرید پوست سفیدش دورش بمونه بخورید اینم خوبه.(اگه خواستید این کارارو انجام بدید دقت کنید برای بچه ها اصلاً سر خود کاری انجام ندید برای بزرگسالم حتماً حتماً طرف سالم باشه بیماری خاصی نداشته باشه،مثلاً حمام با بخار زیاد برای بیمارای قلبی،تنفسی کشنده اس)

ای لعنت به این ویروس پسر منم سه روز درگیره دمای بدنش زیر بغل با دو تاشیاف که میذارم از ۳۷.۴پایین نمی ...

اصلا هیچی رواین لعنتی کارنمی کنه 

حتی زمان کرونا هم من اینطوری مریضی ندیدم ونگرفتیم!

ایبو پروفن برای دوسال به بالابهترازشیاف میاره پایین 

من بچه هام یکیشون زیر یه سال نمیشد بهش بدن 

اون یکیم حساسیت داره ،قبلا بهش دادم بدنش دون دون قرمز میزنه وگرنه برای تب ایبو پروفن شربتش خیلی خوبه  

برای سرفه که اصلا وابدا هیچی جوابگو نیست !چندباربچه ها روبردم دکتر ،هرچی دارودادن انگارآب خوردم ،بدون تاثیر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه اوه. خواهر من این علایم رو داشت با سردرد وحشتناک. عفونت اداری تشخیص دادن. انقدر انتی ییوتیک خورد، عوض کرد جواب نداد. بیمارستان بستری شده. گفتن 10روز وریدی باید بگیره. حتما برو عفونی برات از بنویسه. 

اوه اوه. خواهر من این علایم رو داشت با سردرد وحشتناک. عفونت اداری تشخیص دادن. انقدر انتی ییوتیک خورد ...

من آنفولانزا گرفتم از پسرم گرفتم الانم مامانم داره شروع میشه هممون از خالم گرفتیم

برام صلوات میفرستین