من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺 به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن 😭 خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من از مهر درگیرم. ایندفعه خودمم گرفتم. بدنم کرخت شده. اصلا نا ندارم تکون بخورم. پسرمم مریضه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خواهرم طفلی نزدیک به دوماه کامل درگیرش شد خیلی ویروس بدیه. من از ترس اینکه مریض نشم مثل دوران کرونا همه جا ماسک میزنم. رعایتم نمیکنن هرکسی میگیره بدون ماسک میاد بیرون