2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان

183 بازدید | 21 پست

ببخشید خانوما یه سوال 

من تازه ازدواج کردم و تا به الان پنج یا شش بار دخول داشتم

یکم درد داره واسم 

موقع رابطه اول با انگشت عضلاتشو شل میکنم که کمتر اذیت شم 

امشب موقع ورود انگشتم یچیز سفت سمت دیواره واژن و مقعد حس کردم 

نمیدونم قبلا بوده یا نه

و بعد از رابطه هم یکم خونریزی داشتم که نمیدونم واسه بکارتع یا از اون خونریزی های خطرناک بعد از رابطه هست

خیلی نگرانم خیلی

میشه کمکم کنید و بگید میدونید اون برجستگی طبیعیه یا نه یعنی پولیپ رحم قابل لمسه با دست و خونریزی بعد پنج شش بار رابطه میتونه همچنان واسه بکارت باشه یا خیر

چون ترشحاتم سفید و معمولیه همچنان اما وقتی میاد بیرون با خون قاطی میشه و رو دستمال خونیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پردت برزنتیه هردفه یکمش پاره میشه😂😂

پرده اهنی😂😂😂😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
لامصب پرده نبوده پتو گلبافت طرح برجسته بوده احتمالا خوب پیش یه ماما یا یه دکتربرو راهنماییت میکنن عز ...

خیلی اذیت شدم خیلیی

چهارماه از ازدواج گذشت تا اجازه ی پیشروی دادم

هرچند همسرم خیلی مراعات میکنه ولی هربار اذیتم

هردفعه بیشتر میشهامشب دیگه تهش بود به نظرم ولی خون از لبه ی واژنم میاد چون ترشحاتم خونی نیست از داخل ...

منم حلیمی ارتجاعی بود 

بما هر سری به پرده آسیب میزده

تا وقتی‌کامللل انجام دادیم که دو بار پشت هم دریای خون‌اومد