2777
2789
عنوان

میخوام کسی که دوسش دارم رو فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 65 پست
امید نمونه به قول یه کاربر دیدی تاحالا تخمک بره پیش اسپرم اون باید بیاد جلو اون باید یه کاری کنه صدس ...

خب تو نرو ولی یه کم خودتم نشون بده ببینه تورو😬😬 البته سنگین و رنگین رفتار کنی 🥲

👣

قیافش خوبه نرماله اگه ریش بذاره بهترم میشه تو چرا زشت نباشی اون نیومده جلو تو چرا رو خودت نقص میذاری

ریش داره 😅😅😅 مذهبیه 

کلا خودمو خیلی برتر از اون میدونم 😬

احساس می‌کنم سنش ازم کمتره دیگه برای همیشه برام‌تموم شد🙃🙃🙃

👣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تو نرو ولی یه کم خودتم نشون بده ببینه تورو😬😬 البته سنگین و رنگین رفتار کنی 🥲

اخه ارتباطی باهم نداریم خونشون رفتم خودش سرکار بود میدونست ما میاییم ظاهرا ولی نمیدونسته منم هستم چون داداشش گفت ... اسمش اگه میدونست میایید نمیرفت بعد منو داشت هی نگاه میکرد بعد از این یه هفته بعدش رفتیم روستامون همه بودن همه فامیل بودن همه خانوادش بودن خودش نیومد

اخه ارتباطی باهم نداریم خونشون رفتم خودش سرکار بود میدونست ما میاییم ظاهرا ولی نمیدونسته منم هستم چو ...

اوووو پس خیلی نچسبه به داداشه رو ندی یهو ازت خوشش بیاد 

همین که یه جاهایی همو می‌بینید جای امید هست

👣

منم از امروز شروع کردم به فراموش کردن خیلی دعا خوندم ذکر گفتم ولی از خدا ناامید نشدم صلاحم تو این بو ...

منم دقیقا مثل تو خدا بزرگه اول اینکه اگه خواست خداست ان شاءالله قسمتت بشه اگه نه که خدا خودش دلتو آروم کنه

👣

اوووو پس خیلی نچسبه به داداشه رو ندی یهو ازت خوشش بیاد همین که یه جاهایی همو می‌بینید جای امید هست

🙂واقعا فکر نمیکنم پسر کوچیکه کراش باشه چون چند ماه قبل راجبم زیاددد حرف زده بودن به قول مامانم کوچیکه فقط دوست داره داداشش داماد شه