سلام من نامزدم شب خاستگاری گفت یه زمین داره میفروشه میده ماشین الان فهمیدم زمینش شریک داره جریانم داره ک نمیتونه حالا حالاها ماشین بخره تا بعد عروسی منم ازش خواستم شده حتی یه پراید بخره ک نخوایم منت بقیه سرمون باشه درحالی که منتم میزارن ولی میگه ن اول میخوام خونه درست کنم بعد ماشین میگه اگه دوسم داری کوتاه بیا در ضمن بگم تو روستا اسنپم نیست ک با اسنپ جا به جا شیم
خودم پدرمادربزرگم روستان حتی عمه هامم روستان اتفاقا اونا براشون عادیه خیلی خیلی کم پیش میاد با ماشین تو روستا بگردن همه زن و بچشونو حتی با موتور میچرخونن چون مسافت کمه کرش نداره ماشین بیرون بیارن
عزیزم ۱۰۰ درصد خونه تو اگه بدونی من واسه خونه چقدر خون دل خوردم ماشینمون که عروسک و صفر بود رو هم فروختیم واسه خونه.فقط گفتی زمین شریکی و جریانداره حواست باشه با هیچ احدالناسی هیچ کس هیچ کس شریک نشید تو ساخت یا خرید خونه.مواظب باش خام نشی شراکتی خونه بسازی اینو مطمئن شو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺 به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن 😭 خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠