2777
2789
عنوان

ماشین واجب تره یا خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 83 پست
عزیزم ما ازدواجمون سنتی بوده تا باهاش نگردم نرم بیرون ک اخلاقش دستم نمیاد من باید تو اون خونه با دل ...

اگه خونه دارین و کارای نهاییش مونده و از عهده اش برمیاد که خب ماشین بخرید ..دوران آشنایی و به دست آوردن اخلاق که برا قبل از عقده ...شما قصد دارین عروسی بگیرین برین سرزندگیتون .دیرنیست ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا روستایی هستیم عقب مونده ک نیستیم من خجالت میکشم پشت موتور بابام اصلن نمیزاره

شوهرمن هم ماشین داشت هم موتور ما برای اینکه به ترافیک نخوریم و مساقت های نزدیکو زود کارمونو انجام بدیم برگردیم خیلی وقتا ماشینمونو از پارکینگ در نمیاریم و با موتور میریم بیرون😐چن وقت پیشم مجبور شدیم برای قضیه ای موتورمونو بفروشیم حالا گاهی میریم موتور برادرشوهرم میاریم باهاش میگردیم برمیگردونیم😑🤦‍♀️حالا تو میگی موتور افت داره سوار شی؟ 

خونه مهمه ... منت بقیه کشیدن بهتر از دم به دیقه اثاث کشیدنه 

بعدا ماشینم‌میخرید 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
پس چجوری اخلاقش بیاد دستم بشناسمش

راست میگی فقط تو ماشین میشه ادمارا شناخت🥲

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
بابا روستایی هستیم عقب مونده ک نیستیم من خجالت میکشم پشت موتور بابام اصلن نمیزاره

کسی موتور داره عقب مونده است😐

من و همسرم اول عقد ماشین خودم که mvm315بود 

با ماشین همسرم که ۲۰۷ بود فروختیم خونه خریدیم 

یه ۶ ماه ماشین نداشتیم ۶ ماه هم موتور داشتیم 

بعدشم ۲۰۶ خریدیم 

ولی بابت تصمیمی که گرفتیم خیلی خوشحالیم خیلی پیشرفت کردیم