2777
2789
عنوان

دندونایی که هی خراب میشن ارزش درست کردن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 87 پست
اتفاقا من بهترین کاری ک تونستم برای دندونام بکنم همین ترمیم کردنش بود چند سال پیش وقتی هنوز دردی ندا ...

بله خب. توی این مرحله ک پوسیدگی خیلی سطحی باشه قطعا ترمیم بهتره

ولی الان با این گرونی هزینه های دندون، برامن سخته ی بار برم ترمیم ۲ ملیون بدم تازه تو درمانگاه  باز سال بعدش برم چن برابر هزینه عصب کشی بدم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا عمومی که عصب کشی نمیکنه شخصی رفتم الان ۲۰ وخورده ام ولی از ۱۴ سالگی تو مطبا هستم

عزیزم منظورم دندان پزشک عمومیه😂😂

دندان پزشکی که تخصص نداره

اما دندون درد خیلی بده من الان مسکن خوردم و دچارشم

منم خییییلیا رو شنیدم اصن مسواک نمیزنن و دندوناشونم ماهه... استاده یه چرتی گفته

آره بابا

نمونه‌ش داداش خودم

من از دوره راهنمایی دندون پزشکی رفتن هام شروع شد

داداشم هفته ای ی بارم مسواک نمیزنه  ۲۵ سالشه همه دندوناش سالمه  اصلنم دهنش بد بو نیس خداوکیلی 

مامان بزرگم همیشه میگه همین مسواک ها دندوناتون رو خراب میکنه🤣🤣🤣🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم منظورم دندان پزشک عمومیه😂😂دندان پزشکی که تخصص ندارهاما دندون درد خیلی بده من الان مسکن خوردم ...

دندان پزشک عمومی ینی چی... یجاهایی هست که دندون مفت درست میکنن گفتم شاید منظورت اونجاس. ولی من مطبای شخصی رفتم اسم دکترمم جراح دندان پزشک بود

بله قشنگ حس میکنم نبض میزنه مثل قلب مثل رگ الان ۱۸ روز از عصب کشی و پر کردن میگذره ولی نمیتونم غذا ...

نمدونم بخدا 

ببین درد رو منم داشتم معمولا تا یک ماه

جوری ک فک میکردم حتما دکتره کامل عصب رو نکشته

اما بعدش اوکی شده

بلخره اعصاب دندون کاملا آزرده‌س

اگ دیدی یک ماه گذشت بازم همینجور بود برو یه عکس بگیر قشنگ معلوم میشه علتش

عزیزم یا جنس دندوناتون خوب نیست. یا دکترهایی که رفتید کاربلد و حرفه ای نبودند. خودتون مسواک و نخ دندان استفاده می کنید؟

الان علم پیشرفت کرده کامپوزیت ایمپلنت و.‌‌‌.. هست فقط باید پول داشت درمان کرد

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
یه سوالدندونی که پر بشه مگه باز خراب میشه که عصب کشی بخواد؟

وا پس من این تاپیکو برای چی زدم.  این همه دارم ناله میکنم که دندونام پر شدن و از نو برای بار سوم خراب میشن. از صبح دارم روضه میخونم  

نمدونم بخدا ببین درد رو منم داشتم معمولا تا یک ماهجوری ک فک میکردم حتما دکتره کامل عصب رو نکشتهاما ب ...

بله خودم هم گفتم تا یک ماه صبر کنم خوب نشد دوباره برم پیش دکترم 

ممنون از لطفتون 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

دندان پزشک عمومی ینی چی... یجاهایی هست که دندون مفت درست میکنن گفتم شاید منظورت اونجاس. ولی من مطبای ...

به جراح دندان پزشک میگن دندان پزشک عمومی دندان پزشکی که تخصص نداره کاش واسه عصب کشی میرفتی متخصص ریشه که البته گرون تره🤦‍♀️

من طلا فروختم واسه همین دندون و کلی هم خراب دارم کاش دولت دندون پزشکی رو پوشش میداد