2777
2789
عنوان

دندونایی که هی خراب میشن ارزش درست کردن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 87 پست

مراقبتتون از دندوناتون درست نیست

وگرنه استادمون میگه اینکه دندون فلانی جنسش بده زود خراب میشه و... چرت و پرت محضه و هیچ اساس علمی و منطقی ای نداره

وگرنه دندونی که ازش مراقبت شه مسواک، نخ دندون به طور مرتب و گاهی دهانشویه استفاده شه اصلا خراب نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور یه دندون رو چن بار درست میکنین؟

من ترمیم نمیکنم چون ی کار الکی عه

وقتی دندونم خراب بشه عصب کشی میکنم اونم تمام کانال هاشو

دیگه راحت میشم 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

منم میخام همه روبکشم کامل امپلنت کنم

ایمپلنت هیچ وقت جای دندون اصلی رو نمیگیره اون هم در بهترین حالت عمرش بیشتر از ۱۵ سال نیست و حتی همون هم مراقبت میخوان 

صرف نظر از اینکه قیمتش هم واقعا قابل توجهه

مراقبتتون از دندوناتون درست نیستوگرنه استادمون میگه اینکه دندون فلانی جنسش بده زود خراب میشه و... چر ...

اتفاقا جنس دندون خیلیییی مهمه. چطور جنس موهای آدما با هم فرق یا یا خیلی چیزا. اینم همینطوره. دندون همه که مث هم نیس من ۱۴ سالم بود کل دندونامو یه دور درست کردم ولی خالم ۴۲ سالش یا یدونه درست کرده یا هیچی.  مراقبتامونم یکیه

مراقبتتون از دندوناتون درست نیستوگرنه استادمون میگه اینکه دندون فلانی جنسش بده زود خراب میشه و... چر ...

من یه عمه دارم ۴۰ سالشه یدونه هم دندون خراب نداره و میگه من اصلا درک نمیکنم یکی میگه دندون درد دارم 😐با اینکه میگه من هفته ای یبار مسواک میزنم و نخ دندون و دهانشویه هم اصلا فکر نکنم باهاش آشنا باشه 

ولی من ۲۳ سالمه هروز نخ دندون و مسواک میزنم بازم دندونام خراب میشه پس این چیه 

بنظرم حرف استادتون اشتباهه

اتفاقا جنس دندون خیلی مهمه

مثلا مامان بزرگ خودم  از بچگی حتی یکبارم مسواک نزد!

ولی تمام دندوناش سالم بود و توی ۶۰ سالگی ب بعد یکی یکی خراب میشدن یا پوسیده میشدن و میریختن

ک دیگه کامل کشید

ولی من یا مامان بابای خودم

بااینکه بهداشت دهان‌مون بالاس (دکتر ب بابام گف بهداشت دندونات صددرصده) اما تقریبا تمام دندونامون رو عصب کشی کردیم

بضی دندونا گچی هستن و جنس‌شون افتضاحه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

چطور یه دندون رو چن بار درست میکنین؟من ترمیم نمیکنم چون ی کار الکی عهوقتی دندونم خراب بشه عصب کشی می ...

شما وقتی عصب کشی و پر میکردید بعدش  اگر ناراحت و عصبی میشدید گریه میکردید درد میگرفت نبض میزد ؟ تجربه داشتید ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺