2777
2789

حالم خیلی بده اتاقم شده مطب دکتر مال خواهرمه حالم ازش بهم میخوره با بند بند وجودم حالم آرش بهم میخوره چون وقتی احتیاجی داره آدم خوبی میشه وقتی احتیاج ندارم به همه فوش و بی احترامی می‌کنه بهم حمله کرده چند بار بهم فوش میده بی احترامی می‌کنه بعد توقع داره من پاشو ببوسیم 

دارم دق میکنم خانوادم میگن ناشکری نکن من زیاد تو اتاقم نمیرم ولی میخواستم دانشگاهم تموم بشه ( تا ماه دیگ تمومه کلا ) برم کلی بخش برسم 

اواره شدم حالم خیلی بده کاش متاهل بودم الان وسایلذهاشو آورده من دیگ کم کم جایی ندارم 

این فقط یک مشکلمه 

بابام همیشه خونه ی پدر مادرشه من تاحالا جایی نرفتیم با بابام مسافرت جایی بعد مدت ها مارو برد شمال با همین عوضی خواهرم بیشرف بلایی نبود ک شزرما نیاره اینقدر مارو اذیت کرد منو اینقدر زد 

مشکلات جسمی هم زیاد دارم ک با کلی عمل بهتر شدم ولی خوب نشدم یکیش فکم بود ک خیلی مسخره شدم بابتش بهم میگفتن سکته ای الان هنوز هم کجه تو دوربین یک عکس می‌خوام بگیرم باید کلی صورتم این ور اون ور کنم تا یکم بهتر بشه کمتر به چشم بیاد چونمم خیلی کوچیکه و هنوز عقبه تو خوابم تاثیر گذاشته گاهی نفس تنگی دارم گاهی ک نه هرشب خواب درست ندارم 

این عمل ها به گوشمم آسیب زده یک دکتر تر زد به جای استخوان فک بریدن استخوان گوش رو برید الان نزدیک ۱۵ سال میگذره من گوشن نصف شنوایسشو از دست داده کلی هم چرک می‌کنه عمل میخواد اینم 

خیلی تنهام ولی نه دوستی دارم نه رفیقی دارم نه جایی میرم نه کاری میکنم جایی هم برم  در حد یک ساعت دوساعت باشه بیشتر باشه زنگ ها شروع میشه شب ها ک اصلا حق ندارم جایی برم با ۲۲ سال سن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نهههههه

حدود ۱ماهنیم بابام خونس یهو افتاداا رنگش زردددددددد

داداش بزرگم تازه داره درس میخونه امتحانا تجدیدیشو میده ادمی ک درس نمیخوند درس میخونه 

کوچیکه ایام امتحاناشع

امشب دکتر گفت بابام باید عمل بشه 

ی ادم بد مریض بد اخلاق

این بد اخلاقیش بد اخلاقیه هاااا فحشای ی فاحشه بهت میده تخریب و.....

پول موادش دیر بشه واویلا 

تو بیمارستان بدون مواد چطور گزران کنه واویلا 

خدا ب مامانم صبر بده🫠🫠🫠

اصلا قراره طوفان بشه

مامانمم سر کار نرفته اوج بی‌پولی 

بعد عملش خدا داند چ بشه

خاندادن پدری ی پارومخ

من موندم حجم فشار استرسا 

امتحانا دانشگاهو ن نگم

مدیریت خونه بماند

من درسمو میخونم هرطور شده بهونه ای نیس براش 

فقط الان ی حس اشغال بودن یااضافه بودن دارم😑

عزیزم خانوادت اگر توانایی مالی دارن مجبورشون کن عملت کنن ، و مقابل خواهرت وایسا و نذار بهت زور بگه چقدر آدم بی صفتیه چون میدونه تو دلت پاکه و مظلومی عقده هاشو سر تو خالی میکنه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
تو چرا بمیری نگاه تاپیک هاش بکن 😐

ای خدا خاک بریزه رو سرم که دوباره مچل دست یه الف بچه شدم و باور کردم برو بگیر بکپ اسی فردا باید بری مدرسه 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!