2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی عزیزم میدونم مشکلاتت زیاده ولی هیچکس تو این دنیا آسوده نیست همه ی جوری مشکل دارن هیچکس زندگی آرومی نداره کافیه خودت خودت رو دوس داشته باشی با خودکشی اگه مشکلات درست میشد همه خودکشی میکردن تازه از اینجا خودتو خلاص میکنی اون دنیا میخوای چیکار کنی با گناهی که منجرب میشی ؟

ای خدا خاک بریزه رو سرم که دوباره مچل دست یه الف بچه شدم و باور کردم برو بگیر بکپ اسی فردا باید بری ...

من ۲۲ سالمه  ترم آخر حقوقم اکانت دیگ هم دارم همشون هم گفتم شوهر می‌خوام گاهی شوخی میکنم نمیذونم واقعا یک سریال نمی‌فهمن یا می‌خوان الکی بگن مچ گرفتیم من چیزی باشه توی یک اکانتم نمیگم 

یک اکانت دیگم @وکیل_1380    

@دختر شکموی بابا

من ۲۲ سالمه ترم آخر حقوقم اکانت دیگ هم دارم همشون هم گفتم شوهر می‌خوام گاهی شوخی میکنم نمیذونم واقع ...

اینا شوخی نیست اینا بازی با احساسات بقیست

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

شما مثل این ک متوجه نمیشی من چیمیگم اون خانم تاپیک های قبلی من رو خونده بود من  چند تا تاپیک زده بودم دست شوهرمو گاز گرفتم گفتم تا مهریمو ندی ول نمیکنم 

یا با مادر شوهرم کشتی گرفتم شوهرم داور بود تقلب کرد 

در ضمن نگفتم ک توی یک رابطه پنج ساله پوچم ک دارم کات هم میکنم بعد اون اتفاق شیش سال پیش من رل زدم توی گناه افتادم 

داستان زندگیم رو بارها تعریف کردم با اکانت های دیگم هربار تعلیق شدم 

تو چرا بمیری نگاه تاپیک هاش بکن 😐

قبل این ک مطمئن بشی از چیزی برو بخون تاپیک هامو بعد تهمت بزن آدم بی ادب بی شخصیت 

همشون شوخی بوده دست شوهرمو گاز گرفتم 

با مادر شوهرم کشتی گرفتم 

در ضمن من نگفتم ک توی رابطه پنج ساله بودم ک دارم کات میکنم بعد قضیه شبس سال پیشم و تج .. داستان زندگیم رو بارها تعریف کردم و هربار تعلیق شدم چون باز کردم مسائل رو 

الهی ک خیر نبینی

متاسفم برات

همچنین 

من تاپیکت رو خوندم دیدم از بدبختی هات گفته بودی رفتم سری زدم تاپیک هات ببینم چه اتفاقاتی برات افتاده نرفتم تو تک تک تاپیک هات بخونم که کجانوشتی شوخیه یا نه خب عنوان هات رو خوندم که یجا گفتی شوهر داری یجا گفتی خوش بحال متاهل ها مطمئنم نه من بلکه خیلی های دیگه هم مثل من فکر کردن نفرین کردن لازم نیست چون مقصری به خودت بر میگرده