2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون طلارو بفروشیم و خرج روزانه بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 34 پست

حالا یکم خورده ریز بفروش اشکال نداره ان شاءالله خوب میشه برات می خره 

الان که طلا بالا رفته ۴ گرم حداقل ۲۰ تومن میشه خورد و خوراک یک ماه با قناعت میشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نه سعی کن تا جایی که می تونی دست به طلاهات نزنی یه سال دیگه همینا چهارصد پونصد تومن می ارزه اگه ماشی ...

اصلا اعصاب نداره بهش میگم برو اسنپ میگه ماشینم بدرد اسنپ نمیخوره میگم به شرطی طلارو میدم که دست به کاری بزنی ولی میگه همه شغل ها الان وضعیتشون خرابه تو چه کاری برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا یکم خورده ریز بفروش اشکال نداره ان شاءالله خوب میشه برات می خره الان که طلا بالا رفته ۴ گرم حدا ...

وای ما شهرستانیم از بعد عید که قیمت همه چیز بالا رفت تا الان با حقوق ۹ تومن ساختم دیگه حقوقم نداریم میخوام برای پسرم تو مهدش تولد بگیرم گیر افتادم میترسم تصمیم بگیرم طلارو بدم بره باز پشیمون بشم 

یه خونه هم داریم ۲ میلیارد ارزش داره همش میگه اونو نگه داشتم الان طلارو بفروشیم

نکن عزیزم

وقتی ۶ ماهه ترک کرده .اخه الان چه مشکلی داره که میگه یکسال بعد خوب میشه؟؟

بفروشی به خوردن این پول عادت میکنه دیگه اصلا نمیره سرکار

چند ماه بعد همین رو هم دیگه نداری

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اصلا اعصاب نداره بهش میگم برو اسنپ میگه ماشینم بدرد اسنپ نمیخوره میگم به شرطی طلارو میدم که دست به ک ...

اگه طلا رو بفروشید تا همه رو نخوره ولت نمی کنه به نظرم سعی کن با زبون خوش یه جوری قانعش کنی بره پی کار حیف تو این شرایط طلا فروختن

ماشین نداری؟اسنپ وایسه،اگه نداری ماشین بگیرکارکنه پراید مدل پایین

همون پراید مدل ۹۵ داریم میگم برو طرح تعویض فرسوده طلاهامو میدم نمیدونم میشه یا نه بعدش برو اسنپ ولی تو خیابون یه راننده بد بره سریع میخواد دعوا بیافته باهاشون 

وای ما شهرستانیم از بعد عید که قیمت همه چیز بالا رفت تا الان با حقوق ۹ تومن ساختم دیگه حقوقم نداریم ...

اصلا و ابدا همشو نده 

بخاطر بچه ها یه تیکه ریز بفروش ولی تحت فشارش بزار حتما بره سرکار 

یا لااقل مسافر کشی کنه خرج روزمره در بیاد 

شوهر خواهر من تو تهران اسنپ کار می کنه روزی یه تومن در میاره 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
همون پراید مدل ۹۵ داریم میگم برو طرح تعویض فرسوده طلاهامو میدم نمیدونم میشه یا نه بعدش برو اسنپ ولی ...

کلا پس ادم کاری نیست

وگرنه ادم میره نگهبانی ساختمون‌ سرایداری...

نکن عزیزموقتی ۶ ماهه ترک کرده .اخه الان چه مشکلی داره که میگه یکسال بعد خوب میشه؟؟بفروشی به خوردن ای ...

خیلی اقتصادی و اهل کار بود ولی الان اصلا تو بد شرایطی قرار داده مارو نه کار نه بیمه تمام برنامه هام مونده اونایی که مثل خودش هستن میگن بهش الان بفروش دوباره بدست میاری 

خب مث شوهرمن اخلاق نداره،سیاست داشته باش همه رو نفروشی بیچاره میشی،

واقعا اخلاق مرد همه چیزه،ای خدا هیچ کسی ندارم بهم بگه این سرمایه هارو چطوری تبدیل کنم بهم حقوق بده ماهانه،ماهی ۲۰ تومن میرفت تو کارتم هیچی نمیخواستم 

خیلی اقتصادی و اهل کار بود ولی الان اصلا تو بد شرایطی قرار داده مارو نه کار نه بیمه تمام برنامه هام ...

وقتی هیچ کاری نداره. حتی هیچ ایده و برنامه ای هم نداره

از کجا میخواد دوباره به دست بیاره؟!!

کلا پس ادم کاری نیستوگرنه ادم میره نگهبانی ساختمون‌ سرایداری...

بهم میگه نگهبانی حراست برام کار پیدا کن آخه اینجا افراد بازنشسته برای این کار میگیرن اونم ماهی ۸ تومن ۹ تومن.