شوهرم بنا به دلایلی بیکاره فعلا به قول خودش کار پیدا نمیشه و اونم شرایطش طوریه که نمیتونه کار کنه (اعتیاد داشته ۶ ماه ترک کرده) ما ۲۰۰ میلیون طلا داریم من میگم دست به کاری بزن ولی مغزش جواب نمیده تو بد شرایطی هستم دوتا بچه کوچیک دارم نمیخوام سرمایمون از دست بره ولی شوهرم میگه من بعد یک سال خوب میشم دوباره از نو میسازم اگه شما جای من بودید طلارو میدادید؟
نه سعی کن تا جایی که می تونی دست به طلاهات نزنی یه سال دیگه همینا چهارصد پونصد تومن می ارزه اگه ماشی ...
اصلا اعصاب نداره بهش میگم برو اسنپ میگه ماشینم بدرد اسنپ نمیخوره میگم به شرطی طلارو میدم که دست به کاری بزنی ولی میگه همه شغل ها الان وضعیتشون خرابه تو چه کاری برم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا یکم خورده ریز بفروش اشکال نداره ان شاءالله خوب میشه برات می خره الان که طلا بالا رفته ۴ گرم حدا ...
وای ما شهرستانیم از بعد عید که قیمت همه چیز بالا رفت تا الان با حقوق ۹ تومن ساختم دیگه حقوقم نداریم میخوام برای پسرم تو مهدش تولد بگیرم گیر افتادم میترسم تصمیم بگیرم طلارو بدم بره باز پشیمون بشم
همون پراید مدل ۹۵ داریم میگم برو طرح تعویض فرسوده طلاهامو میدم نمیدونم میشه یا نه بعدش برو اسنپ ولی تو خیابون یه راننده بد بره سریع میخواد دعوا بیافته باهاشون
نکن عزیزموقتی ۶ ماهه ترک کرده .اخه الان چه مشکلی داره که میگه یکسال بعد خوب میشه؟؟بفروشی به خوردن ای ...
خیلی اقتصادی و اهل کار بود ولی الان اصلا تو بد شرایطی قرار داده مارو نه کار نه بیمه تمام برنامه هام مونده اونایی که مثل خودش هستن میگن بهش الان بفروش دوباره بدست میاری