شوهرم بنا به دلایلی بیکاره فعلا به قول خودش کار پیدا نمیشه و اونم شرایطش طوریه که نمیتونه کار کنه (اعتیاد داشته ۶ ماه ترک کرده) ما ۲۰۰ میلیون طلا داریم من میگم دست به کاری بزن ولی مغزش جواب نمیده تو بد شرایطی هستم دوتا بچه کوچیک دارم نمیخوام سرمایمون از دست بره ولی شوهرم میگه من بعد یک سال خوب میشم دوباره از نو میسازم اگه شما جای من بودید طلارو میدادید؟
وقتی هیچ کاری نداره. حتی هیچ ایده و برنامه ای هم ندارهاز کجا میخواد دوباره به دست بیاره؟!!
اعتقادشان که الان چون اول ترک کردنشونه اینطوره راهنماش بهش گفت تو بعد یک سال کلی عوض میشی.اونم امروز کلی برام مثال زد از همه اونایی که سرمایه هاشونو از دست دادن و دوباره شروع کردن ولی من نمیتونم ریسک کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو پیدا کنی؟!چرا خودش نمیره دنبالش؟ واقعا اگه هست حتی حقوقش کمه ولی بفرست برهاللن مهم حقوق بالای کار ...
والا دیگه توان ندارم اول که کل ۸ سال زندگی اعتیادشو ازم مخفی کرد حالا هم که ۶ ماه ترک کرده و از اون موقع لو رفته بهم گفته بود یک ماه منم اول باهاش راه اومدم هواشو داشتم الان اسیر شدم به خاطر بچه هام نمیدونم کدوم راه برم باید چیکار کنم هیچ کس از خانوادش اصلا یه زنگ نمیزنن حتی یه حمایت کوچیک ولی منتظرن ما همه داراییمون بفروشیم