2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون طلارو بفروشیم و خرج روزانه بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 34 پست
وقتی هیچ کاری نداره. حتی هیچ ایده و برنامه ای هم ندارهاز کجا میخواد دوباره به دست بیاره؟!!

اعتقادشان که الان چون اول ترک کردنشونه اینطوره راهنماش بهش گفت تو بعد یک سال کلی عوض میشی.اونم امروز کلی برام مثال زد از همه اونایی که سرمایه هاشونو از دست دادن و دوباره شروع کردن ولی من نمیتونم ریسک کنم 

بهم میگه نگهبانی حراست برام کار پیدا کن آخه اینجا افراد بازنشسته برای این کار میگیرن اونم ماهی ۸ توم ...

تو پیدا کنی؟!

چرا خودش نمیره دنبالش؟ 

واقعا اگه هست حتی حقوقش کمه ولی بفرست بره

اللن مهم حقوق بالای کار نیست مهم اینه به بیکاری عادت نکنه و حتماا به یه کاری مشغول شه

بیکار بمونه دیر یا زود به اعتیاد بر می گرده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو پیدا کنی؟!چرا خودش نمیره دنبالش؟ واقعا اگه هست حتی حقوقش کمه ولی بفرست برهاللن مهم حقوق بالای کار ...

والا دیگه توان ندارم اول که کل ۸ سال زندگی اعتیادشو ازم مخفی کرد حالا هم که ۶ ماه ترک کرده و از اون موقع لو رفته بهم گفته بود یک ماه منم اول باهاش راه اومدم هواشو داشتم الان اسیر شدم به خاطر بچه هام نمیدونم کدوم راه برم باید چیکار کنم هیچ کس از خانوادش اصلا یه زنگ نمیزنن حتی یه حمایت کوچیک ولی منتظرن ما همه داراییمون بفروشیم 

والا دیگه توان ندارم اول که کل ۸ سال زندگی اعتیادشو ازم مخفی کرد حالا هم که ۶ ماه ترک کرده و از اون ...

خدا کمک تون کنه براتون اسباب خیر بسازه

برو دنبال اینکه براش کار پیدا کنی

برو بهزیستی بعصی وقت ها گروه های اجتماعی دارنNGO کمک می کنن کار پیدا کنن

بجای تمرکز روی فروش طلا از فردا بیفت دنبال کار پیدا کردن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.