2777
2789
کسی که پاچه میگیره همونیه که بی هوا وارد تاپیکی میشه که بهش ربط نداره محض مسخره بازی

الان تو اینجا تعیین می‌کنی چی به کی ربط داره داروغه؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو احکام بلدی؟

آره

حکم برای آدمی مثل تو که نمی‌دونن چطوری خودنمایی کنن میان زیر تاپیک بقیه رگباری به همه می پرن سگ محل کردنه‌

خوش ندارم ریپلای کنی

برو احکام بخون

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
مطمئنید یا دارید مسخره میکنم حلال حروم خیلی برام مهمه

چه خوب که نگران حلال حرومین.کلا چیزی که آدم پیدا می‌کنه اگه میشه صاحبش را پیدا کرد باید تلاش کنه مثل پول یا طلا .اگه نمیشه به اندازه ی ارزشش صدقه بدین به نیت صاحبش 

آرهحکم برای آدمی مثل تو که نمی‌دونن چطوری خودنمایی کنن میان زیر تاپیک بقیه رگباری به همه می پرن سگ م ...

آهان پس بلد نیستی. حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی؟ دیگه تو تاپیک مذهبی واسه مسخره بازی نبینمتا!!! یهو دیدی همونطور که خودت پاچه میگیری خدا یکی مثل منو گذاشت جلوت. حالا هم هرررریییی