2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 103 پست
چطوری اذیتت میکنه؟میزنه؟فحش میده؟ بد دله؟که تجربه ی تلخ خودمو بگم واست

اولا اصلا دست بزن نداشت

خ‌اهرش نشونش داد الان میزنه(البته زور نداره اگ بخام بزنم خودم بیشتر بمتونم بزنمش ولی خب نمیزنم)

بددل ب شدددت

فحش هم خبلییی بد

فرص کن بهم فحش مادر میده بعد انتظار داره نگم خودت!چون مادر خودش مرده

اقا این حقه ک بمن بگخ مادر… بعد من چون مادر این مرده هیچی نگم

واقعا زور داره خب

یه تاپیک یه حانم بهم گفت وقتی فحش مادر میده توم  فحش خاهراش بده بگو مادرت فوت سده به جاش دختراش هستن

امتحات نکردم هنوز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونوادشون۸نفرن باورت میشه خداشاهده۵تا خواهرش همشون طلاق گرفتن اونم دوسه بار نفریو اینم نکاه اونا کرد ...

خب وقتی دیدی خواهراش جدا شدن و کلا یه مشکلی دارن یا باهاش ازدواج کردی؟

برگرد برو سر زندگیت بابا. تو هم نازمیکنی

اگ ازاون اول ناز میکردم ک اینجوری نمیشد😔بعدش خونه بابام بودیم سالگرد عقدم‌ون بود

ریییید تو تولدم حسابی

و خودش تنهایی رفت منو نبزد

اگ برم باید منت کشی کنم مث سریای قبل

ولی اینبار میخام نرم ببینم خودش چی میکنه

فعلا ک قرار شده فردا درخواست بده

امروز صبحم وقت داشت ولی نداد گفته فردا

نمیدنم

خونوادشون۸نفرن باورت میشه خداشاهده۵تا خواهرش همشون طلاق گرفتن اونم دوسه بار نفریو اینم نکاه اونا کرد ...

اها. پس یه چیزی تو مغزش جا افتاده. فکر کرده با کوچکترین حرف باید طلاق بده. هنوز نرفته دادکاه بگه تمام و کمال باید مهریه بدی که به غلط کردن بیفته

دست بزن داره ؟ مشکل کنترل خشم ؟ خیانت ؟ بد دهنی ؟ یا عشق ورزی بلد نیست ؟

همش بجز خیانت

ولی عشق ورزی خیلی حوبه یا خیلی حوووبخ و همش جتی تو حواب سرمو بوس میکنه یا خیلی بددده درحدی ک تو شهرغریب بدون پول از ماشین میندازذم پاین!!

هنوز خیلی زوده واسه این تصمیم،اینو منی دارم بهت میگم که اوایل ازدواج خیلی دعوا ومشکل داشتیم

خودش همیشه میگه 

ما تومون اصلا طلاق نداریم

حاضرم اگ پاش رسید تک تنها زندگی کنم هیچکس نفهمه طلاق گرفتم😔

خودش همش اسم طلاق میاره چون توشون عادیه عادی

خب وقتی دیدی خواهراش جدا شدن و کلا یه مشکلی دارن یا باهاش ازدواج کردی؟

شهرغریب بود اولش ک کووور شدم حسابی

دومش تحقیق کردیم ولی حب تازه رفته بودن اون خونه و هیچکس نمیدونست 

همه درحد همسایگی میشناختنشون

تو رندکی بعد از یکسال همین ی ماه پیش متوجه شدم. ی خاهرش  یه پسر بزرگ از شوهراول داره و جدا شده ،، الان شده زن سووووم ی مرد پولدار

شهرغزیبب هیچوقت این جیزا ادم نمیفهمه😭

اها. پس یه چیزی تو مغزش جا افتاده. فکر کرده با کوچکترین حرف باید طلاق بده. هنوز نرفته دادکاه بگه تما ...

مهریه ای ندارم😔مد بود مهریه نگرفتن

منم این مد رو اجرا کردم😭اگ بود هم صدسال ازش پول نمیخاستما ولی خب پشتوانه ای بود واسم حدقل از ترس اون ادم میشد

اولا اصلا دست بزن نداشتخ‌اهرش نشونش داد الان میزنه(البته زور نداره اگ بخام بزنم خودم بیشتر بمتونم بز ...

چند سالته؟

من فقط ۱۶ سالم بود ازدواج کردم و رفتیم تو زندگی دو هفته بعد دعوامون شد زد تو گوشم خواستم برم ولی خودش و خانوادش کلی التماس که نه دیگه تکرار نمیشه و قبول کردم ولی چند وقت بعد دوباره دعوا شد زد تو گوشم دقیقا ۴۰ روز بود که زندگی کردیم و دومین بار زد برگشتم خونه بابام و کل وسایلمو جمع کردم همون لحظه تصمیممو گرفتم که طلاق بگیرم و هرچی اصرار خودش و خانوادش و فامیل که برگرد گفتم نه و کلی گفت ناشزه ات میکنم و خواست بترسوندم ولی ضعف نشون ندادم و آخرش خسته شد گفت بیا توافقی و طلاق گرفتم و این بود که با این پسر ۴۰ روز زندگی کردم🥰اینم از باباش یاد گرفته بود که بزنه و مادرش ۵۰ سالش بود اجازه نداشت تنها یا بدون پسره ۸سالش جایی بره و در خونه رو قفل میکرد ازم و حرف زشت و...

ولییییییییی به کوری چشمش بعد یک سال فورا ازدواج کردم که بعد طلاقم با یه پسره دوست شدم و یکسال بعد اومد خواستگاریم و هیچ گیر و بد دلی و دست بزنی اصلا تو ذات و وجودش نیست و خوبیم خداروشکر ۱۰ ماهی میشه ولی اون چند بار رفت خواستگاری دختر ندادن بهش تا تازگی شنیدم اونم یک ماهی میشه نامزدی و ازدواج کرده فکر کنم

عه وا این که نامزد عتیقه منه 😂

ترخدا اگ فحاشه اگ عرق خوره بسشتر فکر کن

نامزدی رو واسه این چیزا گذاشتن

من حتی نامزدیمو. از همه پنخان کردم که. اگ بد بود پس بدم!! فقط خونوادم میدنستن

خلاصه متوجه نشدم اونموقع

اصلا بعدعروسی ی ادم. دیگ ای شد

چند سالته؟من فقط ۱۶ سالم بود ازدواج کردم و رفتیم تو زندگی دو هفته بعد دعوامون شد زد تو گوشم خواستم ب ...

خداروشکر که بخت بعدیت خوبه انشالله همیشه خوشبخت بمونید❤️

شرایط طلاق ک اصلا ندارم تازه مشکوک ب بارداری هم هستم تا فردا ازمایش بدم😔